Segíthetünk?   Ezen a számon elérsz minket!

+36 20 367 7840    +36 30 012 1145

Árnyékoló háló 1,5x10 m
Árnyékoló háló 1,5x10 m
13 545 Ft

Árnyékoló háló 1,5x10 m

A bézs színű árnyékoló és védő háló tökéletes választás lehet mindenki számára, aki szeretné, hogy kertje vagy terasza egyaránt funkcionális és stílusos legyen. Ez a háló kiváló minőségű anyagokból készül, amelyek biztosítják a tartósságot és ellenállóságot az időjárás viszontagságaival szemben. A háló UV-stabil, így hosszú távú védelmet nyújt a káros napsugárzás ellen, miközben megőrzi eredeti színét és állapotát. Az elegáns bézs szín harmonikusan illeszkedik a természetes környezetbe, és elegáns megjelenést kölcsönöz a kertnek vagy terasznak. Az árnyékoló és védő háló praktikus megoldást jelent a túlzott napsugárzás ellen, ugyanakkor lehetővé teszi a szabad levegő és a természetes fény élvezetét is.

Méret
1,5x10 méter
Szín
Bézs
Súly
2,7 kg
Szállítási költség
1 900 Ft
13 545 Ft
Részletek

Árnyékoló háló, 1,5 X 10 m

Műszaki adatok:

Színe: Bézs

Mérete: 1,5 X 10 m

Súlya: 180 g/m2

Fényszűrés: 90 %

Anyag: UV stabil HDPE

Leírás:

Az Árnyékoló háló, 1,5 X 10 m különleges eszköz, amely ötvözi a funkció és a forma eleganciáját. A háló bézs színű, ami természetes és harmonikus megjelenést kölcsönöz bármilyen kültéri helyiségnek, legyen az egy kert, terasz vagy akár egy nagyobb piknik terület.

Az árnyékoló háló 1,5 X 10 m-es mérete szélesebb területek lefedésére alkalmas, miközben tökéletesen átereszti a természetes fényt, ezzel biztosítva a kellemes és természetközeli hangulatot. A 180 g/m2 súlya pedig biztosítja, hogy a háló megállja a helyét a változó időjárási viszontagságokkal szemben, így hosszú ideig megtartja eredeti állapotát.

A háló kiválóan szűri a fényt, hiszen 90%-ban blokkolja a nap sugarait. Ez a magas fényszűrési arány garantálja, hogy védelmet biztosít a káros UV-sugárzás ellen, és lehetővé teszi, hogy biztonságosan élvezhessük a szabadban töltött időt.

Az árnyékoló háló anyaga UV stabil HDPE, amely egy rendkívül ellenálló és hosszú élettartamú anyag. Ennek köszönhetően az árnyékoló háló kiválóan ellenáll az UV-sugárzásnak és az időjárásnak, így évekig megőrzi színét és formáját.

Az Árnyékoló háló ideális választás lehet mindazok számára, akik hatékony és esztétikus megoldást keresnek a napvédelemre. A háló természetes bézs színe, a nagy területek lefedésére alkalmas mérete, a kiváló UV- és fényszűrő képessége, valamint az ellenálló anyaga mind hozzájárulnak ahhoz, hogy ez az árnyékoló háló hosszú távon is megbízható és elegáns megoldás legyen a napvédelemre.

Adatok
Mennyiségi egység:
Darab
Cikkszám:
AHS_1_5x10M
Tömeg:
2,7 kg/db
Hasonló termékek