Kérdése van? Hívjon minket! +36300121145

Árnyékoló háló 1,5x50 m
Árnyékoló háló 1,5x50 m
60 585 Ft

Árnyékoló háló 1,5x50 m

A bézs színű árnyékoló és védő háló tökéletes választás lehet mindenki számára, aki szeretné, hogy kertje vagy terasza egyaránt funkcionális és stílusos legyen. Ez a háló kiváló minőségű anyagokból készül, amelyek biztosítják a tartósságot és ellenállóságot az időjárás viszontagságaival szemben. A háló UV-stabil, így hosszú távú védelmet nyújt a káros napsugárzás ellen, miközben megőrzi eredeti színét és állapotát. Az elegáns bézs szín harmonikusan illeszkedik a természetes környezetbe, és elegáns megjelenést kölcsönöz a kertnek vagy terasznak. Az árnyékoló és védő háló praktikus megoldást jelent a túlzott napsugárzás ellen, ugyanakkor lehetővé teszi a szabad levegő és a természetes fény élvezetét is.

Méret
1,5x50 méter
Szín
Bézs
Súly
13,58 kg
Szállítási költség
2 600 Ft
60 585 Ft
Részletek

Árnyékoló háló 1,5x50 m

Műszaki adatok:

Színe: Bézs

Mérete: 1,5 X 50 m

Súlya: 180 g/m2

Fényszűrés: 90 %

Anyag: UV stabil HDPE

Leírás:

Az Árnyékoló háló, lenyűgözően nagy méretű, ami lehetővé teszi, hogy akár nagyobb területek árnyékolását is egyszerűen és hatékonyan megoldja. Az árnyékoló háló bézs színű, ami természetközeli és elegáns megjelenést kölcsönöz a kültéri területeknek, miközben harmonikusan illeszkedik a környezetébe.

A háló kivételesen nagy, 1,5X50 m-es mérete hatalmas területek árnyékolására ad lehetőséget. Lehetőséget nyújt akár kertek, parkok, vagy nagyobb kültéri rendezvények területeinek árnyékolására is. A háló 180 g/m2-es súlya biztosítja, hogy a szél és az időjárás viszontagságai ellen is megállja a helyét.

A háló 90%-os fényszűrési képessége kiemelkedő védelmet nyújt a nap sugarai ellen. A magas fényszűrő képesség lehetővé teszi, hogy kellemes és védett környezetben tölthessük a szabadban töltött időt, védelmet nyújtva a nap káros sugarai ellen.

Az anyag, amiből készül, UV stabil HDPE, ami egy igen ellenálló és hosszú élettartamú anyag. Kiválóan ellenáll az UV-sugárzásnak és az időjárás viszontagságainak, így évekig megtartja eredeti állapotát és színét.

Az Árnyékoló háló, 1,5 X 50 m tökéletes választás lehet nagy területek árnyékolására. A bézs szín, a nagy méret, a magas fényszűrő képesség és az ellenálló anyag mind hozzájárulnak ahhoz, hogy ez az árnyékoló háló hosszú távon is megbízható és esztétikus megoldást nyújtson a napvédelemre.

Adatok
Mennyiségi egység:
Darab
Cikkszám:
AHS_1_5x50M
Tömeg:
13,58 kg/db
Hasonló termékek