Kérdése van? Hívjon minket! +36300121145

Árnyékoló háló, duplaszövésű, 1,5x50 m
Árnyékoló háló, duplaszövésű, 1,5x50 m
104 895 Ft

Árnyékoló háló, duplaszövésű, 1,5x50 m

A duplaszövésű antracit szürke árnyékoló és védő háló tökéletes kombinációja a funkcionalitásnak és esztétikának. A háló minőségi anyagokból készül, amelyek biztosítják a tartósságot és ellenállóságot az időjárás viszontagságaival szemben. A duplaszövésű kialakítás növeli a háló erősségét és ellenálló képességét, így hosszútávon is megőrzi funkcióját és formáját. Az antracit szürke szín elegáns megjelenést kölcsönöz a kertnek vagy terasznak, miközben praktikus védelmet biztosít a túlzott napsugárzás ellen. Az árnyékoló és védő háló kiváló választás minden olyan helyre, ahol fontos a szabadban eltöltött idő minősége és a természetes fény élvezete.

Méret
1,5x50 méter
Szín
Antracit szürke
Súly
19,58 kg
Szállítási költség
2 700 Ft
104 895 Ft
Részletek

Árnyékoló háló, duplaszövésű, 1,5x50 m

Műszaki adatok:

Színe: Antracit szürke

Mérete: 1,5 X 50 m

Súlya: 260 g/m2

Fényszűrés: 99 %

Anyag: UV stabil HDPE

Leírás:

Az antracit szürke színű, duplaszövésű árnyékoló hálónk a tökéletes választás nagyobb kiterjedésű területek árnyékolásához, legyen szó kertekről, teraszokról, mezőgazdasági területekről vagy akár nagyobb szabadidős létesítményekről. Az 1,5 x 50 méteres méreteivel ezt a hálót kifejezetten a nagyobb területek védelmére tervezték.

A háló anyaga UV-stabil HDPE, ami magas szintű védelmet nyújt a káros ultraibolya sugárzás ellen, miközben garantálja a termék hosszú élettartamát az időjárás különböző viszontagságaival szemben. A 260 g/m2 súly további stabilitást és erőt kölcsönöz a hálónak, ami még tovább növeli a tartósságát.

A duplaszövésű kialakítás kiemelkedő, 99%-os fényszűrést biztosít, ami ideális védelmet nyújt a napsugárzás ellen, miközben lehetővé teszi a levegő szabad áramlását. A háló egyszerre biztosítja a maximális védelmet és a komfortot.

Az antracit szürke szín stílusos megjelenést kölcsönöz a hálónak, ami bármely környezetben harmonikusan illeszkedik. Az árnyékoló háló tehát nem csak a funkciója, de esztétikai megjelenése révén is hozzájárul a környezete tökéletesítéséhez. A nagy méret, a kiemelkedő minőségű anyagok és a szem előtt tartott esztétikai szempontok mind hozzájárulnak ahhoz, hogy ez az árnyékoló háló tökéletes választás legyen mindenki számára, aki nagy területű árnyékolást szeretne biztosítani.

Adatok
Mennyiségi egység:
Darab
Cikkszám:
AHD_1_5x50
Tömeg:
19,58 kg/db
Hasonló termékek