Kérdése van? Hívjon minket! +36300121145

Árnyékoló háló, zöld, 2x50 m
Árnyékoló háló, zöld, 2x50 m
59 850 Ft

Árnyékoló háló, zöld, 2x50 m

A zöld színű árnyékoló és védő háló kiváló választás minden olyan kültéri helyszínhez, ahol fontos az árnyékolás és a védelem a napsugárzástól. Kertekben, teraszokon, pergolák alatt vagy akár balkonokon is remekül használható. Az árnyékoló háló egyedi tulajdonsága, hogy kiváló minőségű, UV-stabil HDPE anyagból készül, amely hosszú időn keresztül nyújt védelmet a káros ultraibolya sugárzás ellen. Ennek köszönhetően a háló tartós és ellenálló, így az idő múlásával sem veszít színéből és minőségéből. A háló természetes zöld színe kiválóan illeszkedik a kültéri környezethez, hozzáadva a természetes atmoszférához, miközben stílusos és esztétikus megjelenést biztosít a használt területnek. 

Méret
2x50 méter
Szín
Zöld
Súly
15 kg
Szállítási költség
2 700 Ft
59 850 Ft
Részletek

Árnyékoló háló, zöld, 2x50 m

Műszaki adatok:

Színe: zöld

Mérete: 2 X 50 m

Súlya: 140 g/m2

Fényszűrés: 90 %

Anyag: UV stabil HDPE

Leírás:

Az árnyékoló hálóink között kiemelkedik ez a 2x50 méteres zöld változat, amely optimális védelmet biztosít a nap sugarai ellen. Kiváló minőségű, UV-stabil HDPE anyagból készült, mely kimagasló ellenállóképességet biztosít az időjárás viszontagságai és a napsugárzás káros hatásaival szemben. Ez a típusú anyag biztosítja a háló hosszú élettartamát, és garantálja, hogy az nem veszíti el eredeti minőségét és színét.

A háló súlya 140 g/m2, amely nemcsak azt biztosítja, hogy könnyen kezelhető és egyszerűen telepíthető legyen, de emellett erős és tartós is, így ideális választás a hosszú távú használathoz. A 90%-os fényszűrő képességének köszönhetően ez az árnyékoló háló hatékonyan véd a napsugárzás ellen, ugyanakkor kellemes árnyékot biztosít a meleg napokon.

A zöld színű árnyékoló háló stílusos és természetbarát megjelenést kölcsönöz kertjének, teraszának vagy pergolájának. Az árnyékoló háló színe természetes harmóniát teremt a környezetében, és kiemeli a kert szépségét.

Az árnyékoló háló széles, 2x50 méteres mérete rendkívül sokoldalúvá teszi, lehetővé téve a nagyobb területek árnyékolását is. Ez a termék ideális megoldás lehet azok számára, akik nagy területű kertben, teraszon vagy pergolán szeretnének hatékony és esztétikus árnyékolást létrehozni.

Adatok
Mennyiségi egység:
Darab
Cikkszám:
AH_2x50
Tömeg:
15 kg/db
Hasonló termékek