Kérdése van? Hívjon minket! +36300121145

Borátfejtő pumpa 75 cm
Borátfejtő pumpa 75 cm
9 345 Ft

Borátfejtő pumpa 75 cm

A borátfejtő pumpa egy speciális eszköz, amelyet a bor biztonságos és hatékony átfejtésére használnak egyik edényből a másikba, minimális levegőnek kitett idővel. Az átfejtés során a pumpa megőrzi a bor ízét és aromáját, miközben csökkenti az oxidáció kockázatát. Ez az eszköz különösen hasznos a borászatban és a házi bor készítés során.

Hossz
75 cm
Súly
0,4 kg
Gyártó
Ferrarigroup
Szállítási költség
1900 Ft
9 345 Ft
Részletek

Borátfejtő pumpa 75 cm

Műszaki adatok:

Csőátmérő :1 col ( 25 mm )

Csőhosszúság: 75 cm

Anyag: Élelmiszeripari műanyag

Átfejtő gyártó: Ferrari Group Ltd.

Leírás:

A borászati folyamatok során kulcsfontosságú lépés a bor átfejtése, amely során a bor egyik tartályból egy másikba kerül átvezetésre. Ebben a műveletben az egyik legmegbízhatóbb eszköz a Ferrari Group Ltd. által kifejlesztett borátfejtő pumpa, ami kifejezetten a borászatban használt speciális igényeknek lett megtervezve.

A pumpa konstrukciójában a 75 cm hosszú cső kiemelkedik, amelynek átmérője 1 col, azaz körülbelül 25 mm. Ez az optimális méret lehetővé teszi a bor gyors, de mégis óvatos átfejtését, kiküszöbölve a bor levegővel való túlzott érintkezését, ami az oxidáció elkerülése miatt alapvető fontosságú. Az oxidáció ugyanis negatívan befolyásolhatja a bor ízét, aromáját és általános minőségét.

Másik fontos jellemzője ennek a borátfejtő pumpának az, hogy az anyag, amiből készült – az élelmiszeripari műanyag – teljesen biztonságos a bor számára. Ez a speciális műanyag nemcsak hogy higiénikus, de garantálja a borral való közvetlen érintkezés során semmiféle kémiai reakciót vagy ízváltozást nem okoz.

A Ferrari Group Ltd. mint gyártó híres arról, hogy kiváló minőségű borászati eszközöket készít. Ezzel a borátfejtő pumpával ismét bebizonyították, hogy az innováció és a hagyományos borászati technikák kombinálása milyen hatékony eredményt hozhat. Minden olyan borász számára, legyen az hobbi borász vagy professzionális, aki komolyan veszi a bor minőségét, ez az eszköz nélkülözhetetlen az átfejtési folyamatok során.

Adatok
Mennyiségi egység:
Darab
Cikkszám:
16010
Tömeg:
400 g/db
Hasonló termékek