Segíthetünk?   Ezen a számon elérsz minket!

+36 20 367 7840    +36 30 012 1145

Csavar szett Super Accel, SILKY
Csavar szett Super Accel, SILKY
1 889 Ft

Csavar szett Super Accel, SILKY

Gyártó
Silky
Szállítási költség
1 900 Ft
1 889 Ft
Részletek

Csavar szett Super Accel, SILKY

Leírás:

A Silky Bigboy, Gomboy, Super Accel és Pocketboy fűrészekhez tervezett csavarszett kiváló minőségű kiegészítő, amely szükséges a fűrészek megfelelő karbantartásához és a hosszú élettartam biztosításához.

A csavarszett tartalmazza az összes szükséges elemet, amelyek lehetővé teszik a fűrészek pengecserejét, karbantartását vagy javítását. A csavarszett ideális eszköz a DIY (Csináld magad) projektekhez, valamint a professzionális kertészeti és építési munkálatokhoz is.

A csavarszett kompakt méretű, így könnyen hordozható és tárolható, így mindig kéznél van, amikor szükség van rá. A csavarszett különösen hasznos lehet olyan helyzetekben, amikor gyorsan cserélni vagy karbantartani kell a fűrészpengét.

A Silky fűrészek minőségi kivitelezésük és megbízható teljesítményük miatt népszerűek a kertészek, arboristák és építőipari szakemberek körében. A csavarszett tovább növeli ezeknek a fűrészeknek a használhatóságát és élettartamát, biztosítva, hogy a fűrészek mindig a legjobb állapotban legyenek, és készen álljanak a munkára.

Végül, de nem utolsósorban, a csavarszett használata lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy megtakarítsanak a karbantartási költségeken, mivel lehetővé teszi a fűrészek karbantartását és javítását helyben, anélkül, hogy szakemberhez kellene fordulni. Ez hosszú távon jelentős megtakarítást jelenthet.

Adatok
Mennyiségi egység:
Darab
Cikkszám:
020-KSI522000
Tömeg:
4 kg/db