Kérdése van? Hívjon minket! +36300121145

Demizson, 54 literes
Demizson, 54 literes
bruttó: 10 541 Ft /db 
bruttó: 10 234 Ft /db

Demizson, 54 literes

Űrtartalom (l): 54

Magasság (mm): 660

Szélesség (mm): 550

Súly (kg): 9

3
Kezdete: 2023.05.18   A készlet erejéig!
Megtakarítás 307 Ft
bruttó: 10 234 Ft /db
bruttó: 10 541 Ft /db 
Az alábbi terméket ajánljuk még kiegészítőként
Részletek

Demizson, 54 literes

 • Olasz gyártás
 • 2 részes műanyag kosárban
 • levehető műanyag borítással
 • vastagszájú
 • áttetsző színű

Műszaki adatok: 

Űrtartalom (l): 54

Magasság (mm): 660

Szélesség (mm): 550

Súly (kg): 9

Miért válaszd az üvegdemizsont?

 1. Környezetbarát: Az üvegdemizsonok környezetbarát alternatívát jelentenek a műanyag és az egyszer használatos tartályokkal szemben. Az üvegdemizsonok újrahasznosíthatóak és hosszabb élettartammal rendelkeznek, így csökkenthetik a hulladék mennyiségét.
 2. Egészséges: Az üvegdemizsonok nem tartalmaznak mérgező anyagokat, amelyek kiszivároghatnak az italokba. Ezért az üvegdemizsonok ideálisak az italok hosszabb tárolására.
 3. Szagtalan és ízmentes: Az üvegdemizsonok nem szívják fel az  italok ízét vagy illatát, így nem befolyásolják azok ízét és illatát. Az üveg tisztán tartása is egyszerűbb, mint más anyagoké.
 4. Tartós: Az üveg keményebb, mint a műanyag vagy a fém, így ellenállóbb az ütéseknek és a karcolásoknak. Az üvegdemizsonok hosszabb élettartammal rendelkeznek, mint a műanyag vagy a fém tartályok.
 5. Stílusos: Az üvegdemizsonok széles választékban érhetők el különböző stílusokban és mintákkal, így nem csak funkcionálisak, hanem esztétikusak is lehetnek. Az üvegdemizsonok megfelelő kiegészítőkkel és díszítéssel akár ajándékként is használhatóak.
 6. Ellenállóbbak a hőmérséklet-változásokkal szemben: Az üveg anyaga ellenállóbb a hőmérséklet-változásokkal szemben, mint más anyagoké. Ez azt jelenti, hogy az üvegdemizsonokat biztonságosan lehet használni forró italok, levesek, és hideg ételek, italok tárolására is.
 7. Tökéletesen záródnak: Az üvegdemizsonok tökéletesen záródnak, így nem engednek át levegőt vagy vizet. Ez biztosítja, hogy az italok frissek maradnak, és nem veszítik el az ízüket vagy a tápértéküket.
 8. Az üveg egyszerűen tisztítható: Az üveg tisztítása egyszerű és gyors, csak egy nedves rongyra van szükség. Az üveg anyaga nem szívja fel az ételek vagy italok színeit és ízeit, így a tisztítása is könnyebb, mint más anyagoké.
 9. Az üvegdemizsonok átlátszóak: Az üvegdemizsonok átlátszóak, így könnyen látható, mennyi élelmiszer vagy ital van bennük. Ez segíthet a megfelelő mennyiségű étel és ital tárolásában, és csökkentheti az élelmiszerpazarlást.
 10. Kombinálhatóak más anyagokkal: Az üvegdemizsonok kombinálhatóak más anyagokkal, például fém vagy bambusz kupakkal, amelyek környezetbarát és praktikus alternatívát jelentenek az egyes használatos műanyagokkal szemben. Ez lehetővé teszi, hogy az üvegdemizsonok további funkcionalitással és stílussal bővüljenek.
Adatok
Kivitel:
Üveg, műanyag
Űrtartalom (L):
54
Súly (kg):
9
Mennyiségi egység:
Darab
Cikkszám:
demizson_54
Tömeg:
9 kg/db