Kérdése van? Hívjon minket! +36300121145

Digitális átfolyásmérő borhoz (ENO 24)
Digitális átfolyásmérő borhoz (ENO 24)
bruttó: 116 840 Ft /db

Digitális átfolyásmérő borhoz (ENO 24)

Gyártó
Enoitalia
bruttó: 116 840 Ft /db
Részletek

Digitális átfolyásmérő (ENO 24) hitelesített élelmiszeripari felhasználásra

Törlés funkcióval és kalibrálható

A Digitális átfolyásmérő (ENO 24) kiváló minőségű mérési teljesítményt nyújt az élelmiszeripar számára. A termék kifejezetten élelmiszeripari felhasználásra van tervezve, így a felhasználók biztosak lehetnek abban, hogy az átfolyásmérő szigorúan betartja a higiéniai előírásokat és biztonsági követelményeket.

A Digitális átfolyásmérő (ENO 24) egyedülálló törlés funkcióval rendelkezik, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy töröljék az áramlási adatokat, és új adatokat gyűjtsenek a mérési folyamatban. Emellett a termék kalibrálható, így biztos lehet abban, hogy a mérési adatok pontosak és megbízhatóak.

Teljesítmény

Teljesítménye 1800-7800 liter/óra. Ez azt jelenti, hogy a felhasználók széles körű mérési lehetőséget kapnak, amelyek különböző méretű és típusú áramlási rendszereket tartalmaznak.

Technikai adatok

A Digitális átfolyásmérő (ENO 24) cikkszáma ENO 24, és 1" csatlakozóval rendelkezik. A minimális nyomás, amelyen az átfolyásmérő működik, 0,3 bar, és a maximális nyomás 16 bar. Emellett a termék hibahatára 1%, így a felhasználók biztosak lehetnek abban, hogy a mérési adatok nagyon pontosak és megbízhatóak.

Opciók

A Digitális átfolyásmérő (ENO 24) két kivitelben áll rendelkezésre. Az egyik verzió rozsdamentes acél töltőfejjel, míg a másik verzió műanyag töltőfejjel rendelkezik. Ez azt jelenti, hogy a felhasználók választhatnak a különböző anyagokból álló töltőfejek között, és kiválaszthatják a számukra legmegfelelőbb verziót.

Méretek

Méretei 240 x 90 x 90 mm, és könnyen beépíthető az áramlási rendszerekbe. A termék kis mérete lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy az eszközt bárhová elhelyezzék a rendszeren belül.

Összefoglalás

A Digitális átfolyásmérő (ENO 24) kiváló minőségű és megbízható mérőeszköz az élelmiszeriparban. A termék különösen hasznos az élelmiszer-feldolgozó üzemekben, ahol az áramlás pontos és megbízható mérése elengedhetetlen. 

Adatok
Mennyiségi egység:
Darab
Szállítási költség:
1 900 Ft
Cikkszám:
7103
Tömeg:
1 kg/db