Kérdése van? Hívjon minket! +36300121145

Dugózó (állványos)
Dugózó (állványos)
28 350 Ft

Dugózó (állványos)

Az állványos dugózó egy stabil, általában fémvázas eszköz, amely kiválóan alkalmas üvegpalackok gyors és hatékony lezárására. Az állványos kialakításnak köszönhetően kényelmesen és biztonságosan használható, így ideális választás nagyobb mennyiségű palackozási feladatokhoz is. A dugózóval az üvegek légmentesen lezárhatók, megőrizve ezzel a tartalmuk minőségét.

Kivitel
Fém
Súly
9,5 kg
Gyártó
Ferrari group
Szállítási költség
2300 Ft
28 350 Ft
Részletek

Dugózó (állványos)

Műszaki adatok:

Magasság: 50 cm

Legnagyobb elhelyezhető üveg magasság: 33 cm   

Használható pálinkás és borosüveghez

Palackozó gyártó: Ferrari Group LTD. made in italy

Leírás:

Az állványos dugózó a Ferrari Group LTD olasz gyártótól egy kifejezetten pálinkás és boros üvegek légmentes lezárására szolgáló eszköz. A 50 cm magas állvány kompakt méretének köszönhetően könnyedén elfér kisebb műhelyekben vagy otthoni környezetben is. Az eszköz akár 33 cm magasságú üvegek lezárására is képes, ami rugalmasságot biztosít különböző méretű palackok esetében.

A Ferrari Group LTD márka garancia a magas minőségre és tartósságra. Az állványos kialakítás lehetővé teszi a gyors és egyszerű működést, így ideális választás lehet kisüzemi vagy házi alkalmazásokra is. A légmentes zárásnak köszönhetően a palackok tartalma hosszú távú tárolás során is megőrzi minőségét, ízeit és aromáit.

Az olasz gyártmány és a precíz tervezés összegarantálják, hogy az eszköz hosszú élettartamú és megbízható legyen. Ezzel az állványos dugózóval a bor- és pálinkakészítés folyamata nemcsak egyszerű, de szakmailag is kiváló eredményeket garantál.

Adatok
Mennyiségi egység:
Darab
Cikkszám:
17450
Tömeg:
9,5 kg/db
Hasonló termékek