Kérdése van? Hívjon minket! +36300121145

Elektromos kötözőgép, Zanon ZL25
Elektromos kötözőgép, Zanon ZL25
258 300 Ft
ÚJ

Elektromos kötözőgép, Zanon ZL25

A Zanon márkanév azok számára is ismerős lehet, akik kiváló minőségű kerti szerszámokra vágynak. Metszőollóik és kötözőik nemcsak funkcionalitásuk, de tartósságuk révén is kitűnnek a piacon. Az elektromos és akkumulátoros metszőollók széles választéka kínál megoldást mindenféle kerti munkára, legyen az egyszerű ágvágás vagy nagyobb volumenű metszés. A Zanon termékek ezzel nem csak az otthoni kertészkedés során, de professzionális használat esetén is maximális elégedettséget nyújtanak.

Vágási vastagság
25 mm
Súly
2 kg
Gyártó
Zanon
Szállítási költség
1900 Ft
258 300 Ft
Részletek

Elektromos kötözőgép, Zanon ZL25

Műszaki adatok:

Kötözési sebesség: 0,8 s

Kötözés típus: 4 féle (5, 7, 11, 15 tekerés)

Max. köthető ágvastagság: 25 mm

Akku teljesítménye: 16,8V – 2,5Ah

Tömeg: 0,99 kg akkuval

Csomag tartalma:

ZL 25 elektromos kötözőgép

2 db LI-ION akkumulátor

2 tekercs kötöző zsinór

akkumulátor töltő, egyszere akár 3 akku töltésére

karbantartási eszközök

tároló bőrönd

Leírás:

A Zanon ZL25 elektromos kötözőgép egy kiválóan megtervezett és gyors eszköz, amely ideális választás a kertészkedési és mezőgazdasági alkalmazásokhoz. A gép képes 0,8 másodperc alatt kötözni, ami jelentősen felgyorsítja a munkafolyamatokat.

A kötözőgép négyféle kötéstípust kínál, 5, 7, 11 és 15 tekeréssel, ami lehetővé teszi a felhasználó számára, hogy a legjobban megfelelő kötést válassza a munka jellegétől függően. A maximális köthető ágvastagság 25 mm, így a gép alkalmas a legtöbb általános kertészeti és mezőgazdasági igénynek.

A kötözőgép 16,8V–2,5Ah kapacitású LI-ION akkumulátorral működik, és a tömege mindössze 0,99 kg az akkumulátorral együtt. Ez a könnyű súly lehetővé teszi a hosszabb időn keresztüli használatot is fáradtság nélkül.

A csomag tartalma magában foglalja a ZL 25 elektromos kötözőgépet, két LI-ION akkumulátort, két tekercs kötöző zsinórt, egy akkumulátor töltőt, amely egyszerre akár három akkut is képes tölteni, karbantartási eszközöket, valamint egy tároló bőröndöt az egész szett számára.

A Zanon ZL25 elektromos kötözőgép egy rendkívül hatékony és sokoldalú eszköz, amely kiválóan alkalmas a különböző növények gyors és megbízható kötözésére.

Adatok
Mennyiségi egység:
Darab
Cikkszám:
15650051
Tömeg:
2 kg/db
Hasonló termékek