Segíthetünk?   Ezen a számon elérsz minket!

+36 20 367 7840    +36 30 012 1145

Elektromos metszőolló, Zanon, ZE25 light
Elektromos metszőolló, Zanon, ZE25 light
134 400 Ft

Elektromos metszőolló, Zanon, ZE25 light

A Zanon márkanév azok számára is ismerős lehet, akik kiváló minőségű kerti szerszámokra vágynak. Metszőollóik és kötözőik nemcsak funkcionalitásuk, de tartósságuk révén is kitűnnek a piacon. Az elektromos és akkumulátoros metszőollók széles választéka kínál megoldást mindenféle kerti munkára, legyen az egyszerű ágvágás vagy nagyobb volumenű metszés. A Zanon termékek ezzel nem csak az otthoni kertészkedés során, de professzionális használat esetén is maximális elégedettséget nyújtanak.

Vágási vastagság
25 mm
Súly
1 kg
Gyártó
Zanon
Szállítási költség
1900 Ft
134 400 Ft
Részletek

Elektromos metszőolló, Zanon, ZE25 light

Műszaki adatok:

Maximális vágási átmérő: 25 mm

Dupla nyitási pozíciók: 2 (15-25 mm)

Olló súlya (akkumulátor nélkül): 630 g

Progresszív vágás: van

LCD kijelző: nincs

Akkumulátor típusa: Li-Ion 16.8 V – 2 Ah

Akkumulátor töltöttségi állapot kijelző: van

Akkumulátorok száma: 2 db

Akkumulátor üzemideje: 2 - 3 óra

Akkumulátor töltési idő: 1.5 - 2 óra

Csomag tartalma:

  • ZE 25 LIGHT elektromos metszőolló
  • 2 db LI-ION akkumulátor
  • akkumulátor töltő
  • karbantartási eszközök

Leírás:

A Zanon ZE25 Light egy elektromos metszőolló, amelyet különösen azok számára terveztek, akik nagy pontosságú és hatékony metszésre van szükségük. Az olló maximális vágási átmérője 25 mm, ami igen sokoldalúvá teszi a különféle növények és ágak metszésében. Két különböző nyitási pozíciót kínál (15-25 mm), lehetővé téve a metszés finomhangolását az adott feladathoz.

Az olló rendelkezik progresszív vágási funkcióval, amely a vágási erőt a feladat igényeihez igazítja, így még hatékonyabbá és kényelmesebbé téve a munkát. Az olló súlya rendkívül könnyű, mindössze 630 gramm az akkumulátor nélkül, ami hosszú távú használat során is kényelmes marad.

Az akkumulátor típusa Li-Ion 16.8 V – 2 Ah, és a csomag két akkumulátort is tartalmaz. Az akkumulátor töltöttségi állapotát könnyedén ellenőrizhetjük a beépített kijelzőn. Az akkumulátor üzemideje 2-3 óra, míg a töltési idő csak 1,5-2 óra, így minimális az állásidő.

A Zanon ZE25 Light elektromos metszőolló egy kiváló eszköz, amely magas szintű funkcionalitást és megbízhatóságot kínál, legyen szó akár amatőr kertészkedésről, akár professzionális alkalmazásokról. A könnyű súlya és az intelligens funkciók, mint a progresszív vágás és az akkumulátor töltöttségi állapot kijelző, mind hozzájárulnak a felhasználói élmény növeléséhez.

Adatok
Mennyiségi egység:
Darab
Cikkszám:
15650065
Tömeg:
1 kg/db
Hasonló termékek