Segíthetünk?   Ezen a számon elérsz minket!

+36 20 367 7840    +36 30 012 1145

Geotextília, fekete, 2 X 25 m (250 g)
Geotextília, fekete, 2 X 25 m (250 g)
38 745 Ft

Geotextília, fekete, 2 X 25 m (250 g)

Az 250 G/M2 EXTRA geo-filcfólia egy kiváló minőségű, vízáteresztő talajtakaró anyag. Mindkét oldala hőkezelt, így extra ellenállóvá válik a különféle időjárási viszonyokkal szemben. A termék hatékonyan gátolja a gyomnövények növekedését, és remekül szolgál rétegválasztóként a kertépítés során.

Méret
2x25 méter
Szín
Fekete
Hossz
25 méter
Súly
250 g/m2
Szállítási költség
1 900 Ft
38 745 Ft
Részletek

Geotextília, fekete, 2 X 25 m (250g)

Műszaki adatok:

  • Méret: 2 X 25 méter
  • Színe: Fekete
  • Tömeg: 250 g/m2
  • Anyag: "PP" hőkezelt geo-filc (UV stabil) 
  • Kémiai adalékmentes
  • Magas szakítószilárdság

Leírás:

Az ICS által gyártott 2 X 25 méteres, 250g/m2 tömegű fekete geotextília kiváló minőségű, hőkezelt, UV-stabil PP geo-filcből készült. Kémiai adalékmentessége miatt környezetbarát és biztonságos a kertben történő használatra. Magas szakítószilárdságának köszönhetően hosszú élettartamot és nagy stabilitást garantál.

Ez a geotextília egy rendkívül sokoldalú és praktikus kertészeti eszköz, melynek számos felhasználási területe van. Elsősorban talajtakaróként használható, amely hatékonyan védi a talajt a gyomosodás ellen, emellett képes megakadályozni a természetes föld- és szemcsemozgásokat is, így stabilizálva a talaj állapotát. Kiválóan alkalmazható kőágyások, mulcsozott területek alá való leterítésre, tófólia alá történő felhelyezésre a tóépítés során, illetve parkolóhelyek és járdák alapjának előkészítésére is.

A geotextília nem csak a gyomok és más káros növények terjedését akadályozza, de kiválóan használható talajrétegek elválasztására és a talaj stabilizálására is. A textília szerkezete lehetővé teszi a víz áteresztését, ugyanakkor megakadályozza a gyomok és más káros gyökerek felszínre törését. Telepítése során fontos a megfelelő előkészítés: a talaj felületét le kell simítani, a textília széleit pedig úgy kell rögzíteni, hogy a takaró teljesen feszes legyen. Emellett érdemes gondoskodni a kb. 10 cm-es átfedésről a geotextília panelek között.

Az ICS geotextília könnyen méretre vágható, és rendelkezik kiváló vízáteresztő tulajdonságokkal, így ideális kiegészítője a kertészeti tevékenységeknek. Használata során egy gyommentes környezetet biztosít, míg a textília maga terhelhető, UV-stabil és időjárásálló. Mindkét oldala hőkezelt, ezáltal magas szakítószilárdságot biztosít, ami hozzájárul a hosszabb használati élettartamhoz. Kérjük, tegye kosárba az ICS geotextíliát, és tapasztalja meg a kertjében a tartós gyommentességet és a talaj stabil állapotát!

Adatok
Mennyiségi egység:
Darab
Cikkszám:
47256-2
Tömeg:
5 kg/db
Hasonló termékek