Segíthetünk?   Ezen a számon elérsz minket!

+36 20 367 7840    +36 30 012 1145

Álló falikút, Firenze Fehér
Álló falikút, Firenze Fehér
81 900 Ft

Álló falikút, Firenze Fehér

A Firenze álló falikút egy elegáns és funkcionális kerti berendezés, amely tökéletes választás minden otthoni kültéri tér számára. Az álló kialakítás lehetővé teszi, hogy a kút különböző méretű és stílusú kertekben vagy teraszokon is könnyedén elhelyezhető legyen. Praktikus és esztétikus designjával a Firenze álló falikút nem csak a növények öntözésére szolgál, hanem egyúttal dekoratív elemként is hozzájárul a kert hangulatának emeléséhez.

Méret
86x42 cm
Szín
Fehér
Csapok száma
1 darab
Súly
10,4 kg
Gyártó
Pan-italia
Szállítási költség
2 300 Ft
81 900 Ft
Részletek

Firenze álló falikút Fehér

Műszaki adatok:

Anyag: Alumínium 

A kútkifolyót az ár tartalmazza.

Kifolyócsap anyag: Réz

Kerti csap bekötés: 3/4" külső-menetes

Magasság: 86 cm

Szélesség: 42 cm

Mélység: 32 cm

Csap és a lefolyó távolság: 67 cm

Lefolyó: Ø 50 mm

Leírás:

A Firenze álló falikút a kifinomult olasz dizájn és a funkcionalitás tökéletes ötvözetét kínálja. Alumíniumból készült, amely egy könnyű és ugyanakkor rendkívül tartós anyag, így az idő múlásával is megőrzi szépségét és ellenáll az időjárási viszontagságoknak. Az alumínium könnyűsége miatt a kút könnyen mozgatható és telepíthető.

A Firenze falikút kifolyócsapja rézből készült, amely nemcsak vizuálisan hozzájárul a termék elegáns megjelenéséhez, de tartós és hosszú élettartamot is garantál. Az ár tartalmazza a kútkifolyót, tehát a vásárló egy teljes és azonnal használatba vehető rendszert kap.

A kerti csap bekötése 3/4" külső-menetes, ami a szabványos csatlakoztatási méretnek felel meg, és lehetővé teszi a gyors és egyszerű csatlakoztatást a vízellátó rendszerhez. A kút magassága 86 cm, szélessége 42 cm és mélysége 32 cm, így tökéletes méretű és harmonikus arányokkal rendelkezik, amelyek bármilyen kültéri területen jól mutatnak.

A csap és a lefolyó távolsága 67 cm, ami optimális távolság a kényelmes és hatékony használat érdekében. A lefolyó átmérője 50 mm, ami elegendő ahhoz, hogy a víz könnyedén átáramolhasson, elkerülve a vízstagnálást és a lefolyó eldugulását.

Adatok
Mennyiségi egység:
Darab
Cikkszám:
25_02
Tömeg:
10,4 kg/db
Hasonló termékek