Segíthetünk?   Ezen a számon elérsz minket!

+36 20 367 7840    +36 30 012 1145

Fűrész kézi Gomtaro 210-8 SILKY
Fűrész kézi Gomtaro 210-8 SILKY
25 979 Ft

Fűrész kézi Gomtaro 210-8 SILKY

A Silky kertészeti termékek japán minőséget képviselnek a kertészkedés területén. Az innovatív tervezésű és rendkívüli tartósságú Silky termékek, mint az ollók, fűrészek professzionális szintű segítséget nyújtanak a növényápolásban. A termékek ergonomikus kialakítása hosszú távú kényelmet biztosít a felhasználónak, miközben a rendkívüli vágási teljesítmény megkönnyíti a munkát. A Silky kertészeti eszközök a legmagasabb minőségű anyagokból készülnek, garantálva ezzel a hosszú élettartamot és a megbízható használatot. A Silky továbbá híres arról, hogy termékei a legnehezebb kerti munkálatoknak is ellenállnak, miközben még a legkifinomultabb kertészeti feladatokat is gond nélkül kezelik. Ezek az eszközök tökéletesen ötvözik a japán kézműves hagyományokat a modern műszaki innovációval.

Gyártó
Silky
Szállítási költség
1 900 Ft
25 979 Ft
Részletek

Fűrész kézi Gomtaro 210-8 SILKY

Műszaki adatok:

Fogazat: Nagy (8/30) fog/mm

Anyag: Hiteles prémium Japán acél

Súly: 355 g

Bevonat: Nikkel

Kerékméret hátul: 210 mm

Méret: 380×110×40 mm

Alkalmazás: Friss fához

Bevágási mélység (mm): 1.4 mm

Leírás:

A SILKY Gomtaro 210-8 kézi fűrész egy professzionális minőségű szerszám, amelyet kifejezetten a friss fa vágására terveztek. Ez az eszköz az autentikus japán acélból készült pengéjével, nagy (8/30) fogazatával és nikkel bevonatával kiemelkedő teljesítményt nyújt, és ellenáll az idő próbájának.

A penge hossza 210 mm, ami tökéletes választás a nagyobb átmérőjű fák és ágak vágásához anélkül, hogy veszélyeztetné a kezelhetőséget vagy a pontosságot. A fogazat sűrűsége 8 fog/mm optimalizált a friss fa anyagához, biztosítva az éles, tiszta vágásokat és a gyors munkavégzést.

A fűrész súlya mindössze 355 gramm, ami könnyűvé és kényelmessé teszi a használatát. A könnyű súly csökkenti a felhasználó fáradtságát, még hosszabb vágási munkák esetén is, és javítja a kezelhetőséget és az irányítást.

A SILKY Gomtaro 210-8 fűrész mérete 380×110×40 mm, ami kompakt és hordozható. A kisebb méret lehetővé teszi a könnyű tárolást és szállítást, valamint az eszköz kényelmes kezelését.

A bevágási mélység 1,4 mm, ami lehetővé teszi a fa mélyebb rétegeinek elérését és a gyorsabb munkavégzést. Ez a tulajdonság különösen fontos a nagyobb átmérőjű ágak vagy fák vágásakor.

A SILKY Gomtaro 210-8 kézi fűrész kiváló választás friss fa vágásához, mivel magas minőségű anyagokból készült, tartós, hatékony és könnyen kezelhető. Az eszköz ergonómikus kialakítása, a kiváló minőségű acélból készült penge és a nagy fogazatú kialakítás garantálja a kiváló vágási teljesítményt és a hosszú élettartamot.

Adatok
Mennyiségi egység:
Darab
Cikkszám:
020-KSI310221
Tömeg:
4 kg/db