Segíthetünk?   Ezen a számon elérsz minket!

+36 20 367 7840    +36 30 012 1145

Fűrész kézi Gomtaro 300-13, SILKY
Fűrész kézi Gomtaro 300-13, SILKY
31 304 Ft

Fűrész kézi Gomtaro 300-13, SILKY

A Silky kertészeti termékek japán minőséget képviselnek a kertészkedés területén. Az innovatív tervezésű és rendkívüli tartósságú Silky termékek, mint az ollók, fűrészek professzionális szintű segítséget nyújtanak a növényápolásban. A termékek ergonomikus kialakítása hosszú távú kényelmet biztosít a felhasználónak, miközben a rendkívüli vágási teljesítmény megkönnyíti a munkát. A Silky kertészeti eszközök a legmagasabb minőségű anyagokból készülnek, garantálva ezzel a hosszú élettartamot és a megbízható használatot. A Silky továbbá híres arról, hogy termékei a legnehezebb kerti munkálatoknak is ellenállnak, miközben még a legkifinomultabb kertészeti feladatokat is gond nélkül kezelik. Ezek az eszközök tökéletesen ötvözik a japán kézműves hagyományokat a modern műszaki innovációval.

Gyártó
Silky
Szállítási költség
1 900 Ft
31 304 Ft
Részletek

Fűrész kézi Gomtaro 300-13, SILKY

Műszaki adatok:

Anyag: Hiteles prémium Japán acél

Súly: 380 g

Bevonat: Nikkel

Méret: 470×110×40 mm

Penge hossza: 300 mm

Alkalmazás: Kemény fához

Bevágási mélység (mm): 1.1 mm

Leírás:

A SILKY Gomtaro 300-13 kézi fűrész, kemény fához tervezett fűrész, mely hiteles prémium minőségű japán acélból készült. Ez a kiváló minőségű anyag biztosítja a penge tartósságát és élességét, míg a nikkelbevonat védi azt a korróziótól és tovább növeli a fűrész élettartamát.

A fűrésznek 300 mm hosszúságú a pengéje, ami ideális a kemény faanyagok vágásához, mivel elegendő hosszúságot biztosít a mély vágásokhoz. A nagyobb pengehossz nem csak a vágási hatékonyságot növeli, hanem a használati kényelmet is javítja, mivel nagyobb felületen érintkezik az anyaggal, csökkentve a szükséges húzások számát.

A fűrész súlya mindössze 380 gramm, ami kényelmes, hosszabb ideig tartó használatot tesz lehetővé anélkül, hogy túlzottan megterhelné a felhasználó kezét és karját. A 470×110×40 mm-es méret pedig kiváló egyensúlyt biztosít a stabilitás és a könnyű kezelhetőség között.

A 1,1 mm-es bevágási mélység precíz és tiszta vágást biztosít, minimálisra csökkentve a faanyag széttörésének vagy repedésének kockázatát. Így a SILKY Gomtaro 300-13 kiválóan alkalmas olyan munkákhoz, ahol fontos a precíz és tiszta vágás, mint például a bútorok vagy más faanyagok előkészítése.

A SILKY Gomtaro 300-13 kézi fűrész egy professzionális eszköz, ami mind a hobbikertészek, mind a szakemberek számára kiváló választás lehet, ha kemény faanyagokkal dolgoznak. A prémium minőségű japán acélból készült penge, a nikkelbevonat és az ergonomikus kialakítás mind hozzájárulnak a hatékony és kényelmes munkavégzéshez.

Adatok
Mennyiségi egység:
Darab
Cikkszám:
020-KSI310430
Tömeg:
4 kg/db