Kérdése van? Hívjon minket! +36300121145

GTM ágaprítóhoz tömőfa
GTM ágaprítóhoz tömőfa
bruttó: 20 407 Ft /db

GTM ágaprítóhoz tömőfa

bruttó: 20 407 Ft /db
Részletek

GTM ágaprítóhoz tömőfa

 

A GTM ágaprítóhoz tömőfa praktikus és hasznos kiegészítő, amely lehetővé teszi az ágak hatékony és biztonságos levágását az ágaprítóval. A tömőfa segítségével az ágakat stabilan lehet rögzíteni, ami lehetővé teszi a könnyű és hatékony vágást az ágaprítóval.

 

Műszaki adatok:

  • Súly: 1,5 kg
  • Tartós és stabil kialakítás
  • Könnyen használható
  • Ideális kiegészítő az ágaprítóhozA GTM ágaprítóhoz tömőfa strapabíró és tartós kialakítású, így hosszú élettartammal rendelkezik, és hosszú időn keresztül használható lesz. Az eszköz kiváló minőségű anyagokból készült, amelyek ellenállnak a sérüléseknek és az időjárási viszonyoknak is.

 

Ha Ön rendszeresen használja az ágaprítót a kertjében vagy bármely más területen, akkor a GTM ágaprítóhoz tömőfa biztosítja az ágak biztonságos rögzítését, ami lehetővé teszi a könnyű és hatékony ágvágást az ágaprítóval. A GTM ágaprítóhoz tömőfa könnyen használható és ideális kiegészítő az ágaprítóhoz.

 

Ha Ön is szeretne hatékony és biztonságos ágvágást az ágaprítóval, válassza a GTM ágaprítóhoz tömőfát, és élvezze a kényelmes és könnyű használatot! A boraszatieszkozok.com webáruház kínálatában megtalálhatja ezt az eszközt, valamint más kerti gépeket és kiegészítőket is, amelyek segítségével hatékonyabban és könnyebben végezheti el a kertészkedést és a földművelést.

Adatok
Gyártó:
GTS
Mennyiségi egység:
Darab
Cikkszám:
003-MZSGTSM11000100
Tömeg:
3 kg/db