Kérdése van? Hívjon minket! +36300121145

Golyós átfejtő 1 m
Golyós átfejtő 1 m
2 625 Ft

Golyós átfejtő 1 m

A Golyós átfejtő egy speciális borászati eszköz, melyet a bor kíméletes és precíz átfejtésére terveztek. Kialakításának köszönhetően képes megakadályozni a borban lévő levegővel való túlzott érintkezést, így megőrzi annak aromáját és minőségét. Az átfejtő élelmiszeripari műanyagból készül, biztosítva ezzel a bor tisztaságát és az eszköz hosszú élettartamát. Egy ideális választás mind a házi, mind a professzionális borászok számára.

Hossz
100 cm
Súly
0,16 kg
Szállítási költség
1900 Ft
2 625 Ft
Részletek

Golyós átfejtő 1 m

Műszaki adatok:

 

Pumpa: 1/2  col ( 12,5 mm )

Csőhosszúság: 100 cm

Átfejtő anyaga: Élelmiszeripari műanyag 

 

Leírás:

A modern borászati technológiák egyre hatékonyabb és minőségibb eszközöket kínálnak a borászoknak, hogy a lehető legjobb terméket hozhassák létre. Ezen eszközök között az átfejtők kiemelt szerepet töltenek be, hiszen a bor kíméletes és megfelelő módon történő átfejtése elengedhetetlen annak érdekében, hogy megőrizzük a borban rejlő ízeket és aromákat.

A Golyós átfejtő 1 m kiváló választás azoknak a borászoknak, akik nagyobb mennyiségű bor gyors és hatékony átfejtését szeretnék elérni. Az átfejtő legfontosabb jellemzője a 1/2 colos, azaz 12,5 mm átmérőjű pumpa, amely optimális áramlást biztosít, ezzel is segítve a bor kíméletes kezelését. A 100 cm hosszúságú cső pedig elegendő hosszúságot biztosít a különböző méretű és típusú edényekkel való munkához.

Ami az anyagát illeti, a Golyós átfejtő élelmiszeripari műanyagból készült, ami garantálja, hogy a borba semmilyen káros vagy nem kívánt anyag ne kerüljön. Az élelmiszeripari műanyag rendkívül ellenálló és hosszú élettartamú, így az átfejtő hosszú éveken át megbízhatóan szolgálja majd a borászokat.

Adatok
Mennyiségi egység:
Darab
Cikkszám:
PUMPA_1_2
Tömeg:
160 g/db
Hasonló termékek