Segíthetünk?   Ezen a számon elérsz minket!

+36 20 367 7840    +36 30 012 1145

Élelmiszeripari tömlő, Retex, 6 mm, 50 m
Élelmiszeripari tömlő, Retex, 6 mm, 50 m
22 575 Ft

Élelmiszeripari tömlő, Retex, 6 mm, 50 m

Az élelmiszeripari szövetbetétes tömlő egy speciálisan kialakított eszköz, amely folyadékok higiénikus és biztonságos mozgatását teszi lehetővé az élelmiszeriparban. Élelmiszerbarát anyagokból készült belső réteggel, szilárdságot és rugalmasságot biztosító szövetbetétekkel, valamint külső burkolattal van ellátva, ami védi a tömlőt a környezeti tényezőktől. A kiválasztott anyagok és a kialakítás hosszú élettartamot és hatékonyságot biztosítanak.

Teljesítmény
48 bar
Méret
6 mm
Típus
Élelmiszeripari felhasználásra
Hossz
50 méter
Súly
5,5 kg
Gyártó
AdFlex
Márka
Retex
Szállítási költség
2 300 Ft
22 575 Ft
Részletek

Élelmiszeripari tömlő, Retex, 6 mm, 50 m

Műszaki adatok:

Belső átmérő: 6 mm
Külső átmérő:12 mm
Szívónyomás:16 bar
Maximális nyomásállóság: 48 bar
Tekercs hosszúsága:50 fm
Gr/fm:110
Csak tekercs kiszerelésben kapható!

Leírás:

A Retex élelmiszeripari tömlő egy 6 mm belső átmérővel rendelkező, kiváló minőségű termék, amely speciálisan az élelmiszeripar szigorú követelményei szerint készült. A 12 mm külső átmérő és a 6 mm belső átmérő optimalizálja a folyadékáramlást, miközben biztosítja a tömlő tartósságát és ellenállóságát.

Az élelmiszeripari tömlő kitűnő szívónyomási képességgel rendelkezik, amely eléri a 16 bart, így képes az erős nyomáskülönbségek elviselésére. De a tömlő nem csak a magas szívónyomásban jeleskedik, hanem a maximális nyomásállóság tekintetében is. A termék képes elviselni a 48 bar nyomást, ami messze meghaladja a legtöbb hasonló kategóriájú termék képességeit.

A tömlő tekercselve, 50 méter hosszú tekercsekben érkezik, így garantálja, hogy elegendő hosszúság álljon rendelkezésre akár nagyobb berendezésekhez, vagy hosszabb távolságok leküzdéséhez is. A tekercs kiszerelés lehetővé teszi, hogy a felhasználók a saját igényeik szerint vágják le a kívánt hosszúságot, így növelve a termék felhasználói barátságát és rugalmasságát.

Minden tekercs súlya 110 gram/méter, így egy 50 méteres tekercs súlya 5,5 kg, ami megkönnyíti a szállítást és kezelést, anélkül, hogy a termék tartóssága csökkenne.

Végül, de nem utolsósorban, fontos megemlíteni, hogy a Retex élelmiszeripari tömlő csak tekercs kiszerelésben kapható, hogy megőrizze integritását és hosszú élettartamát a szállítás és tárolás során.

Adatok
Mennyiségi egység:
Tekercs
Cikkszám:
IT6
Tömeg:
5,5 kg/db
Hasonló termékek