Segíthetünk?   Ezen a számon elérsz minket!

+36 20 367 7840    +36 30 012 1145

Élelmiszeripari tömlő, Retex, 12 mm, 50 m
Élelmiszeripari tömlő, Retex, 12 mm, 50 m
34 640 Ft

Élelmiszeripari tömlő, Retex, 12 mm, 50 m

Az élelmiszeripari szövetbetétes tömlő egy speciálisan kialakított eszköz, amely folyadékok higiénikus és biztonságos mozgatását teszi lehetővé az élelmiszeriparban. Élelmiszerbarát anyagokból készült belső réteggel, szilárdságot és rugalmasságot biztosító szövetbetétekkel, valamint külső burkolattal van ellátva, ami védi a tömlőt a környezeti tényezőktől. A kiválasztott anyagok és a kialakítás hosszú élettartamot és hatékonyságot biztosítanak.

Teljesítmény
33 bar
Méret
12 mm
Típus
Élelmiszeripari felhasználásra
Hossz
50 méter
Súly
9 kg
Gyártó
AdFlex
Márka
Retex
Szállítási költség
2 300 Ft
34 640 Ft
Részletek

Élelmiszeripari tömlő, Retex, 12 mm, 50 m

Műszaki adatok:

Belső átmérő: 12mm
Külső átmérő:18mm
Szívónyomás:11bar
Maximális nyomásállóság: 33bar
Tekercs hosszúsága:50fm
Gr/fm:180
Csak tekercs kiszerelésben kapható

Leírás:

A Retex cég által gyártott élelmiszeripari tömlő egy erős és hatékony eszköz, amelyet kifejezetten az élelmiszeripar szigorú követelményei szerint terveztek. A 12 mm-es belső átmérőjének köszönhetően ez a modell ideális nagyobb átmenetű folyadékok szállítására.

A tömlő külső átmérője 18 mm, amely garantálja a tömlő szilárdságát és stabilitását, még nagy nyomású körülmények között is. A 11 báros szívónyomás és a 33 báros maximális nyomásállóság biztosítja, hogy a tömlő képes legyen megfelelni a legtöbb élelmiszeripari alkalmazás igényeinek.

A Retex élelmiszeripari tömlő 50 méteres tekercsben kapható, ezáltal biztosítva a rugalmasságot és a személyre szabhatóságot, legyen szó hosszútávú szállításról vagy nagy volumenű rendszerekről. A tömlő súlya 180 gramm/méter, így egy 50 méteres tekercs tömege 9 kg, ezzel is biztosítva a könnyű kezelhetőséget és szállíthatóságot.

Az élelmiszeripari szövetbetétes tömlő megfelel a legmagasabb élelmiszerbiztonsági szabványoknak. Különleges anyaga és tervezése lehetővé teszi, hogy ellenálljon a korroziónak és a kopásnak, ami gyakran jelentkezik az élelmiszer-kompatibilis anyagokkal való érintkezés során. Kiválóan alkalmas a víz, olajok, borok, tejtermékek és egyéb élelmiszeripari anyagok szállítására.

Az élelmiszeripari minőségű gumi vagy műanyag belső felület higiénikus és biztonságos átvezetést biztosít az élelmiszerek és italok számára, ellenállva az olajoknak, savaknak, lúgoknak és a többi, élelmiszer-előállítás során használt vegyületnek. A szövetbetétek szilárdságot és rugalmasságot kölcsönöznek a terméknek, miközben a külső burkolat védi a tömlőt a környezeti hatásoktól, mint a nedvesség, hő vagy mechanikai sérülések.

A Retex élelmiszeripari tömlő tekercskiszerelésben érhető el, ami garantálja a termék integritását és hosszú élettartamát. Ez a tömlő komplex, többrétegű eszköz, amely biztonságosan és higiénikusan mozgatja a folyadékokat az élelmiszeriparban.

Adatok
Mennyiségi egység:
Tekercs
Cikkszám:
IT12
Tömeg:
9 kg/db
Hasonló termékek