Segíthetünk?   Ezen a számon elérsz minket!

+36 20 367 7840    +36 30 012 1145

Mustszűrő, saválló kosár (250x1000)
Mustszűrő, saválló kosár (250x1000)
42 500 Ft

Mustszűrő, saválló kosár (250x1000)

Mustszűrők saválló kosárral kínálnak magas minőségű megoldást a borászatban. A saválló kosárnak köszönhetően ezek a szűrők ellenállnak a korróziónak, így garantálva a termék hosszabb élettartamát. Ideális választás minden borász számára, aki a hatékonyság és tartósság mellett a legjobb minőségű must elérésére törekszik.

Méret
250x1000 mm
Súly
1,4 kg
Szállítási költség
1900 Ft
42 500 Ft
Részletek

Mustszűrő, saválló kosár (250x1000)

Műszaki adatok:

Súly: 1,4 kg

Leírás:

A cefréből származó tiszta lé kinyerésének egyik legpraktikusabb és legegyszerűbb módszere a mustszűrő kosár használata. Amikor szüretelünk vagy a cefrét tartályba töltjük, érdemes ezt a speciális kosarat alkalmazni. A kosár kialakítása egy lyukacsos, saválló rostát idéz, amely optimalizált méretű lyukakkal rendelkezik. Amint a cefrét a rostán keresztül öntjük, a tiszta lé gond nélkül átszűrődik, míg a nagyobb, nem kívánt részecskék, mint például a darabos anyagok, a rosta felszínén rekednek. A folyamat során tehát csak a kívánt lé kerül a tartályba vagy egy másik edénybe, míg a törmelék kint marad a rostán. Ezután a tiszta, leszűrt levet egyszerűen ki lehet merni vagy akár szivattyú segítségével is át lehet vezetni egy másik tartályba. Az egész folyamatot jelentősen meggyorsítja és hatékonyabbá teszi ez a hasznos eszköz.

A saválló kosár ellenáll a mustban található savaknak, biztosítva, hogy az eszköz éveken át tartós és megbízható marad, miközben a must minőségét is megőrzi. A 1,4 kg-os súlya könnyűvé és kezelhetővé teszi a mustszűrőt, így gyorsan és hatékonyan végezheti el a szűrési munkafolyamatokat.

A 250x1000 mm-es méretzés kiválóan alkalmas a legtöbb bortartályhoz való illeszkedéshez. Az eszköz hosszúsága tökéletes azok számára, akik nagyobb mennyiségű mustot szeretnének szűrni egyszerre, csökkentve ezzel a szűrési időt és növelve a termelékenységet.

Ha olyan mustszűrőt keres, amely magas minőségű, hosszú élettartamú és saválló kosárral rendelkezik, akkor ez az eszköz az ideális választás az Ön számára. Hozza ki a legtöbbet borászati folyamataiból ezzel a kiváló minőségű mustszűrővel.

Adatok
Cikkszám:
11322
Tömeg:
1,4 kg/db