Segíthetünk?   Ezen a számon elérsz minket!

+36 20 367 7840    +36 30 012 1145

Mustszűrő, saválló kosár (250x750)
Mustszűrő, saválló kosár (250x750)
34 250 Ft

Mustszűrő, saválló kosár (250x750)

Mustszűrők saválló kosárral kínálnak magas minőségű megoldást a borászatban. A saválló kosárnak köszönhetően ezek a szűrők ellenállnak a korróziónak, így garantálva a termék hosszabb élettartamát. Ideális választás minden borász számára, aki a hatékonyság és tartósság mellett a legjobb minőségű must elérésére törekszik.

Méret
250x750 mm
Súly
1,2 kg
Szállítási költség
1900 Ft
34 250 Ft
Részletek

Mustszűrő, saválló kosár (250x750)

Műszaki adatok:

Súly: 1,2 kg

Leírás:

A cefréből származó tiszta lé kinyerésének egyik legpraktikusabb és legegyszerűbb módszere a mustszűrő kosár használata. Amikor szüretelünk vagy a cefrét tartályba töltjük, érdemes ezt a speciális kosarat alkalmazni. A kosár kialakítása egy lyukacsos, saválló rostát idéz, amely optimalizált méretű lyukakkal rendelkezik. Amint a cefrét a rostán keresztül öntjük, a tiszta lé gond nélkül átszűrődik, míg a nagyobb, nem kívánt részecskék, mint például a darabos anyagok, a rosta felszínén rekednek. A folyamat során tehát csak a kívánt lé kerül a tartályba vagy egy másik edénybe, míg a törmelék kint marad a rostán. Ezután a tiszta, leszűrt levet egyszerűen ki lehet merni vagy akár szivattyú segítségével is át lehet vezetni egy másik tartályba. Az egész folyamatot jelentősen meggyorsítja és hatékonyabbá teszi ez a hasznos eszköz.

A bor készítésének minden lépése kulcsfontosságú, és a megfelelő eszközök használata garantálja a végeredmény minőségét. Ajánljuk figyelmébe a 250x750 mm méretű mustszűrőnket, melyet kifejezetten a borászati igények figyelembe vételével terveztek. A saválló kosár garantálja a termék hosszú élettartamát, biztosítva, hogy a mustban található savaktól és a környezeti tényezőktől ne sérüljön.

A 1,2 kg-os súlyával ez a mustszűrő ideális választás azok számára, akik egy könnyen kezelhető, mégis stabil eszközt keresnek. Az eszköz súlya tökéletes egyensúlyt teremt a mobilitás és a tartósság között, így bármilyen borászati környezetben könnyedén használható.

A 250x750 mm-es méretzésének köszönhetően a mustszűrő kiválóan illeszkedik a legtöbb bortartályhoz, megkönnyítve ezzel a borászok munkáját. A precíz méret és a saválló anyagok kombinációja biztosítja, hogy a szűrt must tisztasága és minősége állandó legyen.

Adatok
Cikkszám:
11326
Tömeg:
1,2 kg/db