Kérdése van? Hívjon minket! +36300121145

Pálinkás tartály, Maleric, 150L (álló)
Pálinkás tartály, Maleric, 150L (álló)
bruttó: 91 288 Ft /db

Pálinkás tartály, Maleric, 150L (álló)

Űrtartalom (l): 150

Anyaga: rozsdamentes acél

Típus: álló

Átmérő (mm): 478

Magasság (mm): 900

Magasság lábakkal (mm): 1190 

bruttó: 91 288 Ft /db
Részletek

Pálinkás tartály

Űrtartalom (l): 150

Anyaga: rozsdamentes acél

Típus: álló

Átmérő (mm): 478

Magasság (mm): 900

Magasság lábakkal (mm): 1190 

Dekantálás: G1/2"

Származási hely: Szlovénia

Miért válaszd a rozsdamentes pálinkás tartályt?

  1. Higiénikusak: Rozsdamentes acél anyagból készült tartályok könnyen tisztíthatóak és fertőtleníthetőek, így megfelelő higiéniai feltételeket biztosítanak.

  2. Tartósság: Az rozsdamentes acél tartályok nagyon tartósak, mivel ellenállnak a rozsdának és a korrodációnak. Élettartamuk hosszú, így hosszú távon is megfelelő megoldást jelentenek.

  3. Könnyű kezelhetőség: A rozsdamentes acél tartályok könnyűek és könnyen kezelhetőek. A különböző méretek és formák közül könnyen kiválasztható az igényeknek megfelelő tartály.

  4. Jobb hőszigetelés: Rozsdamentes acél tartályok jobb hőszigetelést biztosítanak, így az anyagban lévő ital hőmérséklete stabilabb marad, ami javítja az ízét és minőségét.

  5. Nem befolyásolja az ízt: Az rozsdamentes acél nem reagál semmilyen anyaggal, így a tartályok anyaga nem befolyásolja a tárolt ital ízét.

  6. Könnyen sterilizálható: A rozsdamentes acél könnyen sterilizálható, ezáltal biztosítva a higiéniai feltételeket és a szennyeződések eltávolítását.

  7. Higiénikus szállítás: A rozsdamentes acél tartályok környezetbarát anyagból készülnek, és biztosítják a higiénikus szállítást és tárolást.

  8. Könnyen kezelhető: Az rozsdamentes acél tartályok könnyen kezelhetőek, így az ital kivétele és a tartály tisztítása is egyszerű és gyors.

  9. Sokoldalúság: A rozsdamentes acél tartályok sokoldalúan felhasználhatóak, például szállításhoz, raktározáshoz, és a különböző italok, például pálinka tárolásához.

  10. Megfizethető ár: Az rozsdamentes acél tartályok árai versenyképesek a többi tartály típusával szemben, így megfizethetőek és hatékonyak.

Adatok
Kivitel:
Hegesztett láb, álló
Gyártó:
Maleric
Űrtartalom (L):
150l
Típus:
Álló
Mennyiségi egység:
Darab
Cikkszám:
maleric150a
Tömeg:
15 kg/db
Hasonló termékek