Segíthetünk?   Ezen a számon elérsz minket!

+36 20 367 7840    +36 30 012 1145

Pálinkás tartály, Maleric, 200L (álló)
Pálinkás tartály, Maleric, 200L (álló)
112 334 Ft

Pálinkás tartály, Maleric, 200L (álló)

A pálinkás tartály biztosítja a pálinka megfelelő érlelését, miközben a rozsdamentes tartály hosszú távú tárolási megoldást kínál. Fedezze fel a pálinkás tartály előnyeit!

Kivitel
Hegesztett láb, álló
Űrtartalom
200 liter
Súly
18 kg
Gyártó
Maleric
Szállítási költség
2 700 Ft
Túlméretes csomagkezelési díj
900 Ft
112 334 Ft
Részletek

Pálinkás tartály, Maleric, 200L (álló)

Űrtartalom (l): 200

Anyaga: rozsdamentes acél

Típus: álló

Átmérő (mm): 557

Magasság (mm): 900

Magasság lábakkal (mm): 1190 

Dekantálás: G1/2"

Származási hely: Szlovénia

Miért válaszd a Maleric pálinkás tartályt?

A rozsdamentes acélból készült pálinkás tartályok számos előnyt kínálnak, melyek közül kiemelkedik a higiénia és a tartósság. A rozsdamentes acél anyaguknak köszönhetően ezek a tartályok könnyen tisztíthatóak és sterilizálhatóak, amely hozzájárul a megfelelő higiéniai körülményekhez. Emellett ezek a tartályok igen tartósak, a rozsdamentes acél ugyanis ellenáll a korrodációnak, így hosszú élettartamúak, ami hosszú távú beruházásként is kifizetődő.

Ezen kívül a rozsdamentes acélból készült tartályok könnyen kezelhetők, a különböző méretek és formák széles választéka pedig lehetővé teszi, hogy a legjobb megoldást választhassuk. A jobb hőszigetelés további előny, ami a stabil hőmérsékletnek köszönhetően javítja az ital ízét és minőségét.

Az is fontos, hogy a rozsdamentes acél semleges, és nem reagál az itallal, így nem befolyásolja annak ízét. Továbbá a tartályok könnyen sterilizálhatóak, ezáltal a higiéniai feltételek és a szennyeződések eltávolítása biztosított.

A rozsdamentes acél pálinkás tartályok a környezetbarát anyaguk miatt higiénikus szállítást és tárolást biztosítanak. A könnyű kezelhetőségük pedig gyors és egyszerű ital kivételt, illetve tartály tisztítást tesz lehetővé.

A tartályok sokoldalúan felhasználhatóak, alkalmasak szállításra, raktározásra, és különböző italok, például pálinka tárolására. 

Ismerje meg:

A Maleric 200 literes álló pálinkástároló-tartályt, mely igazi must-have minden pálinkafőző számára. Rozsdamentes acélból készült, ami garantálja hosszú élettartamát és a pálinka frissességét.

A tartály átmérője 557 mm, magassága pedig 900 mm, lábaival együtt pedig 1190 mm magas. Ez a magasság lehetővé teszi, hogy a tartály szűk helyen is elférjen.

A tartály 200 literes űrtartalma ideális a nagyobb mennyiségű pálinka tárolására, míg a G1/2" dekantálási opció megkönnyíti az ital kiöntését.

A Maleric pálinkástároló-tartályokat Szlovéniában gyártják, ami garantálja a termék kiváló minőségét és a hagyományos pálinkafőzési eljárások tiszteletben tartását.

Adatok
Mennyiségi egység:
Darab
Cikkszám:
maleric200a
Tömeg:
18 kg/db
Hasonló termékek