Segíthetünk?   Ezen a számon elérsz minket!

+36 20 367 7840    +36 30 012 1145

Pálinkafőző, 80l-es duplafalú

DES vagy Agromex pálinkafőző olyan eszköz, amelyet a házi pálinka főzéséhez használnak. A szimpla, vagy duplafalú pálinkafőző egy speciális típusú berendezés, amely elősegíti a pálinka kiváló minőségű lepárlását.

Kivitel
Keverőlapát nélkül
Típus
Duplafalú
Űrtartalom
80 liter
Súly
50 kg
Gyártó
Agromex
Szállítási költség
4 700 Ft
Részletek

Pálinkafőző, 80l-es duplafalú

Műszaki adatok:

Űrtartalom (l): 80

Méret (cm): 130x80x140

Súly (kg): 50 

Származási hely: Szlovénia

Készlet:

  • pálinkafőző
  • hőfokmérő
  • leégésgátló betét
  • lepárlócső
  • hűtőtartály
  • biztonsági szelep

Leírás:

Ez a 80 literes duplafalú pálinkafőző Szlovéniából származik, amely garancia a kiváló minőségre és a megbízható működésre. A berendezés méretei 130x80x140 cm, súlya 50 kg, ami kényelmes és stabil kezelést biztosít otthoni használat során.

A készlet tartalmazza a pálinkafőzőt, a hőmérőt, a leégésgátló betétet, a lepárlócsövet és a hűtőtartályt, valamint egy biztonsági szelepet is, amely további biztonságot nyújt a főzés során.

A pálinkafőző anyaga réz lemez, amely kiváló hővezető képességgel rendelkezik, és ellenáll a korróziónak. Az átfolyós rendszer és a leégésgátló rács biztosítja, hogy a leégés kockázata minimálisra csökkenjen.

A kupola vízzáró, így sérülés esetén is megőrzi a szigetelő képességét. A fűtés lehet fa- vagy gázalapú, attól függően, hogy melyik módszer a legkényelmesebb vagy leghatékonyabb a felhasználó számára.

A berendezés anyaga révén tiszta és minőségi párlatot, pálinkát lehet vele készíteni. A duplafalú kialakítás előnye, hogy jobb hőszigetelést biztosít, ami növeli az energiahatékonyságot és jobb minőségű pálinka előállítását teszi lehetővé.

Adatok
Mennyiségi egység:
Darab
Cikkszám:
palinkaduplai80
Tömeg:
50 kg/db