Kérdése van? Hívjon minket! +36300121145

Pálinkafőző, DES 30l, keverővel, 50l-es hűtővel
Pálinkafőző, DES 30l, keverővel, 50l-es hűtővel
bruttó: 214 199 Ft /db

Pálinkafőző, DES 30l, keverővel, 50l-es hűtővel

DES pálinkafőző

 

Űrtartalom (l): 30

Súly (kg): 24

Üst mélység (cm): 29

Horganyzott keverővel

Spirálcsöves

Szállítási információ
Súly (kg)
Lízing finanszírozás lehetséges?
bruttó: 214 199 Ft /db
Részletek

DES pálinkafőző

 

Űrtartalom (l): 30

Súly (kg): 24

Üst mélység (cm): 29

 

Alkatrészek:

Alsó: 1 mm vastag, 99,96%-os réz

Fal:: 0,8 mm vastag, 99,96%-os réz

Felső rész: 1 mm vastag, 99,96%-os réz

Fedő: 0,8 mm vastag, 99,96%-os réz

Hűtő: 0,5 mm vastag galvanizált acél

Spirál cső: 022x1 mm réz cső

 

Leírás:

Hobbi, kis mennyiségű otthoni pálinkafőzésre lett kifejlesztve. Használható akár szűk és zárt helyiségekben egyaránt. Kezeléséhez elég egy személy könnyű súlyának köszönhetően. 

A főző minden része, amely érintkezik a cefrével és a szeszes párlattal kizárólag minősített rézből készült (99,96% tisztaságú). A réz nagyon jó hővezető, ellenáll a szerves savaknak, valamint nagyon jó hatással van a desztillált párlat ízére és illatára, bizonyítottan jobban, mint bármely másik fém (rozsdamentes acél, alumínium stb.). Ezért a réz üstből előállított pálinka tisztább ízű és illatú.

Az üst a felső nyílásban tölthető fel, szimpla falú, tehát az üstházból a láng közvetlenül az üst alját, illetve azzal a cefrét melegíti. Az üzemeltetőnek figyelnie kell a tűz lángjának méretére, megelőzve így az alapanyag leégését. A cefre leégésének elkerülése érdekében a Gyártó a 30 literes berendezést beépített keverőlapáttal látta el, amely szintén rézből és az élelmiszeriparban használatos anyagból készült.

Az üstház teljes egészében hidegen sajtolt lemezből, erősített élekkel, erősített perforációkkal készült, valamint gázzsámoly bevezető nyílással ellátott.

A kupola beépített hőmérővel rendelkezik, melyet a páracső köt össze a hűtőedénnyel.

Az üst koszorún lévő rézcsésze, valamint a kupolán és a páracsőnél található hollanderek a leghatékonyabb vízzárású rendszert biztosítják, tömítésként szolgálnak.

A hűtőedény kétszeres átrozsdásodási védelemmel van ellátva, így növelve annak élettartamát. Az edényen lévő perforált erősítések növelik tartását, erősségét, a széles talpazat pedig az edény stabilitását biztosítja. Minden illesztés, csatlakozási hely szivárgásbiztosra lett elkészítve. 

 

 

Adatok
Szállítási információ:
Külső raktárból
Kivitel:
Keverőlapáttal
Űrtartalom (L):
30l
Súly (kg):
24
Lízing finanszírozás lehetséges?:
Nem
Cikkszám:
12269
Tömeg:
24 kg/db