Segíthetünk?   Ezen a számon elérsz minket!

+36 20 367 7840    +36 30 012 1145

Pálinkás tartály, Maleric, 100l (fekvő)
Pálinkás tartály, Maleric, 100l (fekvő)
76 490 Ft

Pálinkás tartály, Maleric, 100l (fekvő)

A pálinkás tartály biztosítja a pálinka megfelelő érlelését, miközben a rozsdamentes tartály hosszú távú tárolási megoldást kínál. Fedezze fel a pálinkás tartály előnyeit!

Kivitel
Hegesztett láb, fekvő
Űrtartalom
100 liter
Súly
12 kg
Gyártó
Maleric
Szállítási költség
2 600 Ft
Túlméretes csomagkezelési díj
900 Ft
76 490 Ft
Részletek

Pálinkás tartály, Maleric, 100l (fekvő)

Űrtartalom (l): 100

Anyaga: rozsdamentes acél

Típus: fekvő

Átmérő (mm): 478

Oldal hosszúság (mm): 600

Magasság talppal (mm): 570 

Dekantálás: G1/2"

Származási hely: Szlovénia

Miért a Maleric rozsdamentes pálinkás tartály válaszd?

A rozsdamentes acélból készült tartályokat könnyű tisztítani és fertőtleníteni, így optimális higiéniai körülményeket biztosítanak.

Másrészt, a rozsdamentes acél tartóssága is hosszú távú megoldást kínál. Ezek a tartályok ellenállnak a rozsdának és a korrodációnak, hosszú élettartamukkal pedig hosszútávú beruházásként is megállják a helyüket.

A rozsdamentes acél tartályok könnyű kezelhetősége szintén előny. A különböző méretek és formák közül könnyedén kiválasztható az igényeknek megfelelő tartály, továbbá könnyűségük miatt az ital kivétele és a tartály tisztítása is egyszerű és gyors.

Az acéltartályok jobb hőszigetelést biztosítanak, így a tartályban lévő ital hőmérséklete stabilabb marad, ami javítja az ital ízét és minőségét. Az acél semleges anyag, nem reagál semmilyen anyaggal, így a tartály anyaga nem befolyásolja a tárolt ital ízét.

A rozsdamentes acél könnyen sterilizálható, ezáltal biztosítva a higiéniai feltételeket és a szennyeződések eltávolítását. A tartályok környezetbarát anyagból készülnek, és higiénikus szállítást és tárolást biztosítanak.

Sokoldalúságuk miatt a rozsdamentes acél tartályokat számos módon fel lehet használni, például szállításhoz, raktározáshoz, és a különböző italok, például pálinka tárolásához.

A Maleric 100 literes fekvő pálinkás tartály a tökéletes tárolóeszköz minden pálinkaszerető számára. Szlovéniában készül, ahol a pálinkafőzés hosszú hagyománnyal bír, így a Maleric márkát elismerik minőségéért és megbízhatóságáért.

Ez a pálinkás tartály rozsdamentes acélból készül, ami ideális anyag pálinka tárolásához. A rozsdamentes acél semleges, így nem befolyásolja a pálinka ízét, továbbá tartós és könnyen tisztítható, így garantálja a tartály hosszú élettartamát.

A tartály 100 literes űrtartalmú, ami ideális mennyiség otthoni pálinkafőzéshez vagy nagyobb mennyiségű pálinka tárolásához. Fekvő kialakításának köszönhetően a tartály stabilan áll, és nem foglal sok helyet a tárolás során.

Az átmérője 478 mm, oldalhosszúsága 600 mm, magassága talppal 570 mm, így kiválóan illeszkedik bármilyen környezetbe. A G1/2" dekantálás biztosítja a könnyű és tiszta kiöntést.

Adatok
Mennyiségi egység:
Darab
Cikkszám:
maleric100f
Tömeg:
12 kg/db
Hasonló termékek