Kérdése van? Hívjon minket! +36300121145

Bortartály, úszófedeles, Panka (60l 1 csapos)
Bortartály, úszófedeles, Panka (60l 1 csapos)
51 816 Ft

Bortartály, úszófedeles, Panka (60l 1 csapos)

A Panka úszófedeles bortartályok kiválóak a bor erjesztéséhez és tárolásához, míg az erjesztő tartályok és rozsdamentes bortartályok biztosítják a megfelelő környezetet a bor érleléséhez és tárolásához. Az úszófedeles tartályok könnyű kezelhetőséget biztosítanak a borászok számára, mivel a fedelet könnyedén fel- és leemelhetik a tartály tetejére.

Kivitel
Rozsdamentes
Űrtartalom
60 liter
Csapok száma
1 csapos
Súly
8 kg
Gyártó
Panka
Szállítási költség
2 300 Ft
Túlméretes csomagkezelési díj
900 Ft
51 816 Ft
Az alábbi terméket ajánljuk még kiegészítőként
Részletek

Bortartály, úszófedeles, Panka (60l 1 csapos)

Műszaki adatok:

Csapok száma (db): 1

Űrtartalom (db): 60

Belső átmérő (mm): 400

Magasság (mm): 780

Teljes szélesség (mm): 430

Súly (kg): 7,43

Anyagvastagság (mm): 0,6

Csap méret: 1/2"

Készlet tartalma:

1 db tartály

1 db paraffinos úszófedél

1 db porzáró fedél

Tartállyal egybeépített lábak

Kiegészítők:

Paraffin olaj és gumiheveder

Leírás:

A Panka úszófedeles bortartályok különleges megoldást kínálnak a borászok számára. A bor képződése során keletkező gázokat az úszófedél kiválóan elvezeti és a paraffin olajnak köszönhetően az oxigént is távol tartja a bortól, így kerülve el egy esetleges borhibát. A saválló tartály kiváló minőségű anyagból készült, amely garantálja a tartály hosszú élettartamát és megbízhatóságát.

Az 1 db tartály, 1 db paraffinos úszófedél, 1 db porzáró fedél és a tartállyal egybeépített lábak nem csak praktikusak, hanem értéket is adnak a terméknek. A 60 literes űrtartalom, 400 mm belső átmérő, 780 mm magasság, 430 mm teljes szélesség, 7,43 kg súly és 0,6 mm anyagvastagság mind hozzájárulnak a Panka úszófedeles bortartályok kivételes minőségéhez.

A rozsdamentes Panka bortartály minden borász tetszését elnyeri, mivel a rozsdamentes kivitel biztosítja a tartály hosszú élettartamát, hiszen ellenáll a korrodáló hatásoknak. A bor ízének és illatának megőrzése érdekében a rozsdamentes acél kiváló választás, mivel semleges anyag, így nem befolyásolja a bor ízét.

Adatok
Mennyiségi egység:
Darab
Cikkszám:
14533
Tömeg:
8 kg/db
Hasonló termékek