Segíthetünk?   Ezen a számon elérsz minket!

+36 20 367 7840    +36 30 012 1145

Parafinolaj
Paraffin olaj úszófedeles bortartályhoz 1l
2 026 Ft

Paraffin olaj úszófedeles bortartályhoz 1l

Rozsdamentes tartályokhoz elérhető 1l paraffin olaj és egyéb kiegészítők széles választéka. Többek között úszófedél, gumiheveder, szilikon tömlő, csap és egyéb praktikus kiegészítők készletről!

Űrtartalom
1 liter
Gyártó
Agrolit doo
Szállítási költség
1 900 Ft
2 026 Ft
Részletek

Paraffion olaj úszófedeles bortartályhoz

Űrtartalom: 1l 

A paraffin olajat az úszófedeles bortartályoknál kell használni az úszófedél és a tartály fala közötti rés kitöltésére. Megakadályozza a bor levegővel való érintkezését, így nehezebben alakulnak ki borhibák. 

Minden 100l borhoz 1 dl parafinolaj szükséges.

Az úszófedeles bortartályokat azért használják, hogy megakadályozzák a bor oxigénnel való érintkezését és az oxidációt, ami negatívan befolyásolja a bor minőségét és élettartamát. A paraffinolajat az úszófedeles bortartályoknál arra használják, hogy a bor felszínén lévő levegővel való érintkezését korlátozzák, és így megakadályozzák az oxidációt.

A paraffinolaj felületén egy vékony filmréteg képződik, amelynek köszönhetően a bor felszíne elzáródik az oxigén elől. Ez megakadályozza a borban zajló oxidációs folyamatokat, így megőrizve a bor ízét, aromáját és színét. Emellett a paraffinolaj filmrétege megakadályozza a penész és más mikroorganizmusok kialakulását a bor felszínén.

A paraffinolaj kiváló kenőanyag, emellett a víztaszító képessége is jelentős, így az úszófedeles bortartályok külső felületének kenésére és karbantartására is alkalmazzák. A paraffinolaj használata elősegíti az úszófedeles bortartályok hosszú élettartamát és javítja a bor minőségét, így a borászatok számára fontos eszköz a termelési folyamatokban.

Adatok
Termékcsoport:
Paraffin olaj
Mennyiségi egység:
Darab
Cikkszám:
parafinolaj
Tömeg:
1 kg/db
Kiegészítő termékek
Hasonló termékek