Kérdése van? Hívjon minket! +36300121145

Parafinolaj
Paraffin olaj úszófedeles bortartályhoz 1l
bruttó: 2 200 Ft /db 
bruttó: 1 930 Ft /db

Paraffin olaj úszófedeles bortartályhoz 1l

Űrtartalom: 1l 

12
Kezdete: 2023.05.18   A készlet erejéig!
Megtakarítás 270 Ft
bruttó: 1 930 Ft /db
bruttó: 2 200 Ft /db 
Részletek

Paraffion olaj úszófedeles bortartályhoz

Űrtartalom: 1l 

 

A paraffin olajat az úszófedeles bortartályoknál kell használni az úszófedél és a tartály fala közötti rés kitöltésére. Megakadályozza a bor levegővel való érintkezését, így nehezebben alakulnak ki borhibák. 

Minden 100l borhoz 1 dl parafinolaj szükséges.

Az úszófedeles bortartályokat azért használják, hogy megakadályozzák a bor oxigénnel való érintkezését és az oxidációt, ami negatívan befolyásolja a bor minőségét és élettartamát. A paraffinolajat az úszófedeles bortartályoknál arra használják, hogy a bor felszínén lévő levegővel való érintkezését korlátozzák, és így megakadályozzák az oxidációt.

A paraffinolaj felületén egy vékony filmréteg képződik, amelynek köszönhetően a bor felszíne elzáródik az oxigén elől. Ez megakadályozza a borban zajló oxidációs folyamatokat, így megőrizve a bor ízét, aromáját és színét. Emellett a paraffinolaj filmrétege megakadályozza a penész és más mikroorganizmusok kialakulását a bor felszínén.

A paraffinolaj kiváló kenőanyag, emellett a víztaszító képessége is jelentős, így az úszófedeles bortartályok külső felületének kenésére és karbantartására is alkalmazzák. A paraffinolaj használata elősegíti az úszófedeles bortartályok hosszú élettartamát és javítja a bor minőségét, így a borászatok számára fontos eszköz a termelési folyamatokban.

Adatok
Mennyiségi egység:
Liter
Cikkszám:
parafinolaj
Tömeg:
1 kg/db
Kiegészítő termékek
Hasonló termékek