Segíthetünk?   Ezen a számon elérsz minket!

+36 20 367 7840    +36 30 012 1145

Kerti kút, Pisa fehér
Kerti kút, Pisa fehér
101 850 Ft

Kerti kút, Pisa fehér

A Pisa kerti kút egy igényes és esztétikus kiegészítője lehet minden kertnek vagy udvarnak. Kialakítása és stílusa lehetővé teszi, hogy harmónikusan illeszkedjen a különböző kerti környezetekbe. Az anyaghasználat és a gyártási minőség garantálja, hogy a kút ellenálljon az időjárás viszontagságainak, és hosszú távon is megőrizze szépségét és funkcionalitását. A Pisa kerti kút nem csak a praktikus szempontból fontos, mint a vízgyűjtés, hanem esztétikai értékkel is bővíti az otthon kertjét, és kellemes, nyugodt atmoszférát teremt az udvaron vagy a teraszon.

Méret
89x32 cm
Szín
Fehér
Csapok száma
1 darab
Súly
13 kg
Gyártó
Pan-italia
Szállítási költség
2 600 Ft
101 850 Ft
Részletek

Pisa kerti kút fehér

Műszaki adatok:

Anyag: Alumínium 

A díszkút teste üreges. 

A kútkifolyót és a vödörtartót az ár tartalmazza.

Kifolyócsap anyag: Réz

Kerti csap bekötés: 1/2" külső-menetes

Magasság: 89 cm

Szélesség: 32 cm

Mélység: 48 cm

Csap és a lefolyó távolság: 51 cm

Leírás:

A Pisa kerti kút fehér változata egy elegáns és időtlen kerti elem, amely a tiszta és friss megjelenésével azonnal a kert központi pontjává válhat. Az alumíniumból készült szerkezet kiváló választás: ez az anyag nem csupán könnyű, de rendkívül tartós és időjárásálló is, így a kút évek múltán is megőrzi eredeti szépségét és funkcionalitását.

A díszkút teste üreges kialakítású, amely előnyös lehet a könnyű mozgatás és az egyszerű telepítés szempontjából. A magassága 89 cm, a szélessége 32 cm és a mélysége 48 cm, így arányos és harmonikus megjelenést biztosít különböző méretű kertekben is.

A Pisa kerti kút fehér változatában a kútkifolyó és a vödörtartó is az ár részét képezi, így a vásárlók egy komplett, azonnal használatba vehető rendszert kapnak. A kifolyócsap anyaga réz, amely nemcsak esztétikus, hanem antibakteriális tulajdonságainak köszönhetően higiénikus és tartós megoldást is kínál.

A kerti kút csapjának bekötése 1/2" külső menetes, ami egyszerű és gyors csatlakoztatást tesz lehetővé a vízellátó rendszerhez. A csap és a lefolyó közötti távolság 51 cm, ami optimális méret a kényelmes és praktikus használat érdekében.

Adatok
Mennyiségi egység:
Darab
Cikkszám:
26_02
Tömeg:
13 kg/db
Hasonló termékek