Segíthetünk?   Ezen a számon elérsz minket!

+36 20 367 7840    +36 30 012 1145

Kerti kút, Pisa gránit színű
Kerti kút, Pisa gránit színű
110 250 Ft

Kerti kút, Pisa gránit színű

A Pisa kerti kút egy igényes és esztétikus kiegészítője lehet minden kertnek vagy udvarnak. Kialakítása és stílusa lehetővé teszi, hogy harmónikusan illeszkedjen a különböző kerti környezetekbe. Az anyaghasználat és a gyártási minőség garantálja, hogy a kút ellenálljon az időjárás viszontagságainak, és hosszú távon is megőrizze szépségét és funkcionalitását. A Pisa kerti kút nem csak a praktikus szempontból fontos, mint a vízgyűjtés, hanem esztétikai értékkel is bővíti az otthon kertjét, és kellemes, nyugodt atmoszférát teremt az udvaron vagy a teraszon.

Méret
89x32 cm
Szín
Gránit
Csapok száma
1 darab
Súly
13 kg
Gyártó
Pan-italia
Szállítási költség
2 600 Ft
110 250 Ft
Részletek

Pisa kerti kút gránit színű

Műszaki adatok:

Anyag: Alumínium 

A díszkút teste üreges. 

A kútkifolyót és a vödörtartót az ár tartalmazza.

Kifolyócsap anyag: Réz

Kerti csap bekötés: 1/2" külső-menetes

Magasság: 89 cm

Szélesség: 32 cm

Mélység: 48 cm

Csap és a lefolyó távolság: 51 cm

Leírás:

A Pisa kerti kút egy igényes, gránit színű díszelem, amely kiválóan alkalmas arra, hogy egyedi és elegáns hangulatot kölcsönözzön kertjének. Az alumíniumból készült kút nemcsak esztétikus, hanem rendkívül tartós és időjárásálló is, így garantáltan hosszú ideig megőrzi szépségét és funkcióját a szabadban.

A díszkút teste üreges kialakítású, amely hozzájárul a könnyű, mégis stabil szerkezethez. Az üreges test ellenére a kút masszív és robusztus, így biztonságosan áll, anélkül, hogy veszélyeztetné a kertben tartózkodókat.

Az ár tartalmazza a kútkifolyót és a vödörtartót is, így az egész egység egyetlen csomagban érkezik, és azonnal használatba vehető a vásárlás után. A kútkifolyó csap anyaga réz, amely nemcsak tartósságot és megbízhatóságot biztosít, hanem esztétikailag is kiválóan illeszkedik a gránit színű alumíniumhoz, és egy kis fényűző megjelenést kölcsönöz a kútnak.

A kerti csap bekötése 1/2" külső menetes, ami lehetővé teszi az egyszerű és gyors csatlakoztatást a vízellátó rendszerhez. A Pisa kerti kút méretei is ideálisak: magassága 89 cm, szélessége 32 cm, mélysége pedig 48 cm. Ez a méret tökéletes egyensúlyt teremt a látvány és a funkcionalitás között, mivel a kút elegánsan elfér a kert különböző pontjain, anélkül, hogy túlzottan sok helyet foglalna el.

A csap és a lefolyó közötti távolság 51 cm, ami optimális helyet biztosít a vödör vagy más gyűjtőedény számára, és könnyűvé teszi a kút használatát a mindennapok során.

Adatok
Mennyiségi egység:
Darab
Cikkszám:
26_08
Tömeg:
13 kg/db
Hasonló termékek