Segíthetünk?   Ezen a számon elérsz minket!

+36 20 367 7840    +36 30 012 1145

Kerti kút, Pisa márvány színű
Kerti kút, Pisa márvány színű
113 400 Ft

Kerti kút, Pisa márvány színű

A Pisa kerti kút egy igényes és esztétikus kiegészítője lehet minden kertnek vagy udvarnak. Kialakítása és stílusa lehetővé teszi, hogy harmónikusan illeszkedjen a különböző kerti környezetekbe. Az anyaghasználat és a gyártási minőség garantálja, hogy a kút ellenálljon az időjárás viszontagságainak, és hosszú távon is megőrizze szépségét és funkcionalitását. A Pisa kerti kút nem csak a praktikus szempontból fontos, mint a vízgyűjtés, hanem esztétikai értékkel is bővíti az otthon kertjét, és kellemes, nyugodt atmoszférát teremt az udvaron vagy a teraszon.

Méret
89x32 cm
Szín
Márvány
Csapok száma
1 darab
Súly
13 kg
Gyártó
Pan-italia
Szállítási költség
2 600 Ft
113 400 Ft
Részletek

Pisa kerti kút márvány színű

Műszaki adatok:

Anyag: Alumínium 

A díszkút teste üreges. 

A kútkifolyót és a vödörtartót az ár tartalmazza.

Kifolyócsap anyag: Réz

Kerti csap bekötés: 1/2" külső-menetes

Magasság: 89 cm

Szélesség: 32 cm

Mélység: 48 cm

Csap és a lefolyó távolság: 51 cm

Leírás:

A Pisa kerti kút egy rendkívül elegáns és praktikus megoldás azok számára, akik egy igazán különleges és dekoratív elemmel szeretnék feldobni kertjüket vagy udvarukat. Az alumíniumból készült szerkezet miatt ez a kerti kút kiváló választás: ez az anyag tartós és időjárásálló, valamint könnyű súlya miatt egyszerűen mozgatható.

A díszkút teste üreges kialakítású, amely nemcsak a könnyű mozgathatóság szempontjából előnyös, hanem vizuálisan is egyedi és stílusos megjelenést kölcsönöz a terméknek. A kút magassága 89 cm, szélessége 32 cm és mélysége 48 cm, így harmonikus méretarányai és kompakt kialakítása révén bármilyen kertben vagy udvaron otthon érezheti magát.

A Pisa kerti kút árában benne foglaltatik a kútkifolyó és a vödörtartó is, így a vásárló egy teljes és azonnal használatba vehető rendszert kap. A kifolyócsap anyaga réz, ami nemcsak esztétikailag teszi vonzóvá a terméket, hanem hosszú élettartamot és korrózióállóságot is garantál.

A kerti kút csapjának bekötése 1/2" külső menetes, ami lehetővé teszi a gyors és egyszerű csatlakoztatást a vízellátó rendszerhez. A csap és a lefolyó közötti távolság 51 cm, ami praktikus méret a kényelmes és gazdaságos használat érdekében.

Adatok
Mennyiségi egység:
Darab
Cikkszám:
26_09
Tömeg:
13 kg/db
Hasonló termékek