Segíthetünk?   Ezen a számon elérsz minket!

+36 20 367 7840    +36 30 012 1145

Állókút, Róma fekete
Állókút, Róma fekete
92 400 Ft

Állókút, Róma fekete

A Róma állókút egy elegáns és stílusos kerti elem, amely klasszikus formatervezésével és magas minőségű anyaghasználatával hozzáadott értéket képvisel a kertben vagy teraszon. Az állókút kiváló minőségű alumíniumból készül, amely tartósságot és időjárásállóságot biztosít, miközben könnyen kezelhető és karbantartható marad. A kútkifolyó és a vödörtartó részei a terméknek, amelyek praktikus és esztétikai szempontból is növelik a kút értékét. Az állókút különleges designja és kifinomult megjelenése révén nemcsak funkcionális, hanem dekoratív célokat is szolgál, így képes egyedivé és hangulatosabbá tenni a kerti teret.

Méret
98x32 cm
Szín
Fekete
Csapok száma
1 darab
Súly
13,4 kg
Gyártó
Pan-italia
Szállítási költség
2 300 Ft
92 400 Ft
Részletek

Róma állókút fekete

Műszaki adatok:

Anyag: Alumínium 

A díszkút teste üreges. 

A kútkifolyót és a vödörtartót az ár tartalmazza.

Kifolyócsap anyag: Réz

Kerti csap bekötés: 1/2" külső-menetes

Magasság: 98 cm

Szélesség: 32 cm

Mélység: 48 cm

Csap és a lefolyó távolság: 63 cm

Leírás:

A Róma állókút fekete változata egy elegáns és időtlen kerti kiegészítő, mely minden kültéri térnek különleges hangulatot kölcsönöz. Az alumíniumból készült díszkút az időjárás viszontagságai ellen is ellenálló, így éveken keresztül megtartja szépségét és funkcionalitását.

A díszkút teste üreges kialakítású, így könnyen helyezhető el a kívánt pozícióban, és szükség esetén egyszerűen mozgatható. A fekete színű bevonata nemcsak modern és esztétikus megjelenést biztosít, hanem remekül harmonizál a különböző stílusú kertekkel és teraszokkal is.

A kút méretei, 98 cm magasság, 32 cm szélesség és 48 cm mélység, ideálisak ahhoz, hogy a kút látványos eleme legyen a kertnek, ugyanakkor ne vegyen el túl sok teret sem.

Az ár tartalmazza a kútkifolyót és a vödörtartót is, amelyek praktikus és hasznos funkciókkal bővítik a termék használhatóságát. A kifolyócsap anyaga réz, mely tartós és minőségi, továbbá stílusos kontrasztot teremt a fekete alumínium testtel. A csap bekötése 1/2 col külső menetes, így a telepítése egyszerű és problémamentes. A csap és a lefolyó közötti 63 cm-es távolság kényelmes és praktikus használatot tesz lehetővé, és biztosítja, hogy a vízadagolás egyszerű és precíz legyen.

Adatok
Mennyiségi egység:
Darab
Cikkszám:
22_03
Tömeg:
13,4 kg/db
Hasonló termékek