Kérdése van? Hívjon minket! +36300121145

Állókút, Róma gránit
Állókút, Róma gránit
100 800 Ft

Állókút, Róma gránit

A Róma állókút egy elegáns és stílusos kerti elem, amely klasszikus formatervezésével és magas minőségű anyaghasználatával hozzáadott értéket képvisel a kertben vagy teraszon. Az állókút kiváló minőségű alumíniumból készül, amely tartósságot és időjárásállóságot biztosít, miközben könnyen kezelhető és karbantartható marad. A kútkifolyó és a vödörtartó részei a terméknek, amelyek praktikus és esztétikai szempontból is növelik a kút értékét. Az állókút különleges designja és kifinomult megjelenése révén nemcsak funkcionális, hanem dekoratív célokat is szolgál, így képes egyedivé és hangulatosabbá tenni a kerti teret.

Méret
98x32 cm
Szín
Gránit
Csapok száma
1 darab
Súly
13,4 kg
Gyártó
Pan-italia
Szállítási költség
2 300 Ft
100 800 Ft
Részletek

Róma állókút gránit

Műszaki adatok:

Anyag: Alumínium 

A díszkút teste üreges. 

A kútkifolyót és a vödörtartót az ár tartalmazza.

Kifolyócsap anyag: Réz

Kerti csap bekötés: 1/2" külső-menetes

Magasság: 98 cm

Szélesség: 32 cm

Mélység: 48 cm

Csap és a lefolyó távolság: 63 cm

Leírás:

A Róma állókút gránit egy kifinomult és elegáns kerti elem, amely magában hordozza a klasszikus stílus jegyeit és a modern anyaghasználat előnyeit. Az állókút anyaga alumínium, amely ismert tartósságáról és időjárásállóságáról. Az alumíniumnak köszönhetően az állókút könnyű súlyú, ellenáll az időjárás viszontagságainak, és nem igényel különösebb karbantartást.

Az állókút teste üreges kialakítású, amely könnyen mozgathatóvá és kezelhetővé teszi, így a kert különböző pontjaira is könnyedén áthelyezhető. A kútkifolyót és a vödörtartót az ár tartalmazza, tehát a Róma állókút gránit egy komplett és azonnal használatba vehető termék.

A kifolyócsap anyaga réz, egy olyan anyag, amely hosszú élettartamot és korrózióállóságot garantál, és esztétikailag is tökéletesen illeszkedik a gránitszürke alumíniumhoz. A kerti csap bekötése 1/2" külső-menetes, ami a szabványos csatlakozásokhoz illeszkedik, így a telepítés egyszerű és problémamentes.

Az állókút magassága 98 cm, szélessége 32 cm és mélysége 48 cm, így ideális méreteivel harmonikusan illeszkedik különböző kertméretekhez. A csap és a lefolyó távolsága 63 cm, ami kényelmes és praktikus használatot tesz lehetővé.

A Róma állókút gránit színe az elegancia és a természetesség tökéletes egyensúlyát hozza létre a kertben. A gránitszínű kivitel modern és letisztult megjelenést kölcsönöz, miközben a klasszikus formatervezés révén a múlt hangulatát is magában hordozza.

Adatok
Mennyiségi egység:
Darab
Cikkszám:
22_08
Tömeg:
13,4 kg/db
Hasonló termékek