Kérdése van? Hívjon minket! +36300121145

Állókút, Róma márvány színű
Állókút, Róma márvány színű
103 950 Ft

Állókút, Róma márvány színű

A Róma állókút egy elegáns és stílusos kerti elem, amely klasszikus formatervezésével és magas minőségű anyaghasználatával hozzáadott értéket képvisel a kertben vagy teraszon. Az állókút kiváló minőségű alumíniumból készül, amely tartósságot és időjárásállóságot biztosít, miközben könnyen kezelhető és karbantartható marad. A kútkifolyó és a vödörtartó részei a terméknek, amelyek praktikus és esztétikai szempontból is növelik a kút értékét. Az állókút különleges designja és kifinomult megjelenése révén nemcsak funkcionális, hanem dekoratív célokat is szolgál, így képes egyedivé és hangulatosabbá tenni a kerti teret.

Méret
98x32 cm
Szín
Márvány
Csapok száma
1 darab
Súly
13,4 kg
Gyártó
Pan-italia
Szállítási költség
2 300 Ft
103 950 Ft
Részletek

Róma állókút márvány színű

Műszaki adatok:

Anyag: Alumínium 

A díszkút teste üreges. 

A kútkifolyót és a vödörtartót az ár tartalmazza.

Kifolyócsap anyag: Réz

Kerti csap bekötés: 1/2" külső-menetes

Magasság: 98 cm

Szélesség: 32 cm

Mélység: 48 cm

Csap és a lefolyó távolság: 63 cm

Leírás:

A Róma állókút márvány színű változata azoknak készült, akik a klasszikus eleganciát keresik kültéri díszkút formájában. A márvány szín és textúra, bár alumíniumból készült, azonnal egy exkluzív és időtlen megjelenést kölcsönöz a kertnek vagy bármely más kinti területnek, ahol ez a díszkút helyet kap.

Az alumíniumból készült test garantálja, hogy az állókút idővel sem fog rozsdásodni vagy tönkremenni, és az üreges kialakítású teste miatt könnyedén áthelyezhető, ha szükséges. Az ár tartalmazza a kifolyócsapot és a vödörtartót is, így a vásárlók nem csupán egy szép kútra, de egy praktikus és funkcionális elemre is szert tesznek.

A rézből készült kifolyócsap szépen illeszkedik a márvány színű alumíniumhoz, ami tovább növeli a kút eleganciáját és presztízsét. A kerti csap bekötése rendkívül egyszerű a 1/2" külső menettel, ami a legtöbb rendszerrel kompatibilis.

Méret tekintetében a kút 98 cm magas, 32 cm széles és 48 cm mély, ami lehetővé teszi, hogy akár kisebb kertekben vagy teraszokon is elférjen, anélkül, hogy dominálná a teret. A kifolyócsap és a lefolyó közötti távolság 63 cm, ami kényelmes használatot tesz lehetővé.

Adatok
Mennyiségi egység:
Darab
Cikkszám:
22_09
Tömeg:
13,4 kg/db
Hasonló termékek