Kérdése van? Hívjon minket! +36300121145

Állókút, Róma zöld
Állókút, Róma zöld
92 400 Ft

Állókút, Róma zöld

A Róma állókút egy elegáns és stílusos kerti elem, amely klasszikus formatervezésével és magas minőségű anyaghasználatával hozzáadott értéket képvisel a kertben vagy teraszon. Az állókút kiváló minőségű alumíniumból készül, amely tartósságot és időjárásállóságot biztosít, miközben könnyen kezelhető és karbantartható marad. A kútkifolyó és a vödörtartó részei a terméknek, amelyek praktikus és esztétikai szempontból is növelik a kút értékét. Az állókút különleges designja és kifinomult megjelenése révén nemcsak funkcionális, hanem dekoratív célokat is szolgál, így képes egyedivé és hangulatosabbá tenni a kerti teret.

Méret
98x32 cm
Szín
Zöld
Csapok száma
1 darab
Súly
13,4 kg
Gyártó
Pan-italia
Szállítási költség
2 300 Ft
92 400 Ft
Részletek

Róma állókút zöld

Műszaki adatok:

Anyag: Alumínium 

A díszkút teste üreges. 

A kútkifolyót és a vödörtartót az ár tartalmazza.

Kifolyócsap anyag: Réz

Kerti csap bekötés: 1/2" külső-menetes

Magasság: 98 cm

Szélesség: 32 cm

Mélység: 48 cm

Csap és a lefolyó távolság: 63 cm

Leírás:

A Róma állókút zöld változata egy igazán elegáns és időtálló dísze lehet kertjének vagy teraszának. Az alumíniumból készült kút nem csak strapabíró és időjárásálló, hanem vizuálisan is lenyűgöző. A zöld színű bevonat kifinomultságot és természetességet sugall, így tökéletes harmóniát teremt a környező növényekkel.

A kút teste üreges kialakítású, amely hozzájárul a könnyedebb mozgathatósághoz és telepítéshez. Ennek ellenére a kiváló minőségű anyaghasználatnak köszönhetően stabil és tartós szerkezettel rendelkezik. A kút magassága 98 cm, szélessége 32 cm és mélysége 48 cm, így méretével nem foglal el túl sok helyet, de mégis impozáns látványt nyújt.

Az ár tartalmazza a kútkifolyót és a vödörtartót is, amelyek szintén a kút elegáns megjelenését szolgálják. A kifolyócsap anyaga réz, amely nem csak esztétikailag illik a zöld alumínium testhez, de tartósság szempontjából is ideális választás. A kifolyócsap 1/2 col külső menetes kialakítással rendelkezik, így a beüzemelése egyszerű és gyorsan elvégezhető.

A csap és a lefolyó közötti távolság 63 cm, ami optimális méret az ergonómia és a használati kényelem szempontjából. Így a kút használata közben a víz könnyen és kényelmesen adagolható.

Adatok
Mennyiségi egység:
Darab
Cikkszám:
22_01
Tömeg:
13,4 kg/db
Hasonló termékek