Kérdése van? Hívjon minket! +36300121145

Falikút, Siena Antikolt ezüst
Falikút, Siena Antikolt ezüst
93 450 Ft

Falikút, Siena Antikolt ezüst

A Siena falikút egy stílusos és kompakt kerti berendezés, amely kiválóan illeszkedik bármilyen kültéri térhez. Kialakítása lehetővé teszi, hogy közvetlenül a falra szerelhető legyen, így minimalizálva a területfelhasználást és tökéletes megoldást kínálva kisebb kertek és teraszok számára is. Esztétikailag vonzó megjelenésével a Siena falikút nemcsak praktikus, hanem dekoratív célra is ideális, így egyben stílusos kiegészítőjeként is szolgálhat a kertnek vagy a terasznak.

Méret
83x51 cm
Szín
Antikolt ezüst
Csapok száma
1 darab
Súly
7,4 kg
Gyártó
Pan-italia
Szállítási költség
2 300 Ft
93 450 Ft
Részletek

Siena falikút Antikolt ezüst

Műszaki adatok:

Anyag: Alumínium 

A kútkifolyót az ár tartalmazza.

Kifolyócsap anyag: Réz

Kerti csap bekötés: 1/2" külső-menetes

Magasság: 83 cm

Szélesség: 51 cm

Mélység: 36 cm

Lefolyó: Ø 50 mm

Leírás:

A Siena falikút elegáns és praktikus kiegészítője lehet bármely kertnek vagy udvarnak. Az alumíniumból készült kút kiváló ellenálló képességgel rendelkezik az időjárási viszontagságokkal szemben, és hosszú élettartamot ígér, miközben könnyű súlya révén egyszerűen telepíthető és karbantartható.

A Siena falikút magassága 83 cm, szélessége 51 cm, és mélysége 36 cm, ami ideális méret a különböző kültéri terekben való elhelyezéshez. A termék elegáns megjelenése és funkcionalitása révén egyaránt szolgál esztétikai és praktikus célokat.

Az ár tartalmazza a kútkifolyót, ami rézből készült. A réz nemcsak vizuálisan elegáns és idővel szép patinát képez, de tartós és megbízható is, így a kút éveken át megőrzi szépségét és funkcióját.

A kerti csap bekötése 1/2" külső-menetes, így a falikutat könnyedén csatlakoztathatjuk a meglévő vízellátó rendszerhez. A lefolyó átmérője 50 mm, ami optimális méret a zavartalan víz áramlás biztosításához, elkerülve ezzel a lefolyó eldugulását.

Adatok
Mennyiségi egység:
Darab
Cikkszám:
27_11
Tömeg:
7,4 kg/db
Hasonló termékek