Kérdése van? Hívjon minket! +36300121145

Spirál tömlő, Azur, 50 mm, 25m
Spirál tömlő, Azur, 50 mm, 25m
55 125 Ft

Spirál tömlő, Azur, 50 mm, 25m

A lágy PVC-ből készült flexibilis tömlő, kemény PVC spirállal erősítve, áttetsző színben zöld-fehér spirállal, ideális az élelmiszeripari és mezőgazdasági alkalmazásokhoz. Alkalmas ivóvíz, tej, sör és bor szállítására. Ez a tömlő hosszú élettartamot és rugalmasságot kínál, miközben lehetővé teszi a folyadék áramlásának könnyű megfigyelését.

Teljesítmény
15 bar
Hossz
25 méter
Súly
17,5 kg
Gyártó
RRitalya
Márka
Azur
Szállítási költség
2 700 Ft
55 125 Ft
Részletek

Spirál tömlő, Azur, 50 mm, 25m

Műszaki adatok:

Belső átmérő: 50 mm= 6/4"
Külső átmérő: 57,2 mm
Gr/fm: 700
Tekercs hosszúsága: 25 m
Szívónyomás: 5 bar
Maximális nyomás: 15 bar
Üzemi hőmérséklet -10 +60 Celsius fokig
A tömlő alkalmas ivóvíz, tej, sör, bor szállítására.
Csak tekercs kiszerelésben kapható

Leírás:

Az Azur 50 mm-es belső átmérőjű spiráltömlője kiváló minőségű, rugalmas és tartós eszköz, amely sokoldalú felhasználási lehetőségeket kínál. A tömlő külső átmérője 57,2 mm, és súlya 700 gr/méter, így megfelelő választás nagyobb igénybevételű alkalmazásokhoz. A tömlő 25 méter hosszú tekercsben érkezik.

A tömlő szívónyomása 5 bar, míg a maximális nyomás 15 bar. Az üzemi hőmérséklet tartománya -10 és +60 Celsius fok közötti, így széles körű alkalmazásokban használható.

Ez a tömlő különösen alkalmas ivóvíz, tej, sör és bor szállítására, így kiválóan használható az élelmiszer-feldolgozó iparban és a mezőgazdaságban, ahol a higiénia és a tisztaság kiemelten fontosak.

A tömlő anyaga lágy PVC, amelyet kemény PVC-ből készült spirállal erősítettek meg. Ez a kombináció biztosítja a tömlő stabilitását, ellenálló képességét és rugalmasságát, ami minden alkalmazásban nagyon hasznos lehet.

A tömlő átlátszó színének köszönhetően könnyen ellenőrizhető a belsejében áramló folyadék. A zöld-fehér spirál pedig esztétikai látványt biztosít. Az átláthatóság nem csak esztétikai előnyt jelent, de praktikus is, mert lehetővé teszi a folyadék színének, tisztaságának és áramlásának egyszerű ellenőrzését.

Az Azur spiráltömlő minőségi anyagokból készült, így hosszú élettartamú, megbízható és ellenálló, még a legkeményebb körülmények között is. Kérjük, vegye figyelembe, hogy ez a termék csak tekercs kiszerelésben érhető el.

Adatok
Mennyiségi egység:
Tekercs
Cikkszám:
Azur_50
Tömeg:
17,5 kg/db
Hasonló termékek