Segíthetünk?   Ezen a számon elérsz minket!

+36 20 367 7840    +36 30 012 1145

Elektromos metszőolló Tiger SV 38 (38 mm)
Elektromos metszőolló Tiger SV 38 (38 mm)
574 706 Ft

Elektromos metszőolló Tiger SV 38 (38 mm)

Katalógus

A Zanon márkanév azok számára is ismerős lehet, akik kiváló minőségű kerti szerszámokra vágynak. Metszőollóik és kötözőik nemcsak funkcionalitásuk, de tartósságuk révén is kitűnnek a piacon. Az elektromos és akkumulátoros metszőollók széles választéka kínál megoldást mindenféle kerti munkára, legyen az egyszerű ágvágás vagy nagyobb volumenű metszés. A Zanon termékek ezzel nem csak az otthoni kertészkedés során, de professzionális használat esetén is maximális elégedettséget nyújtanak.

Vágási vastagság
38 mm
Gyártó
Zanon
Szállítási költség
2 300 Ft
574 706 Ft
Részletek

Elektromos metszőolló Tiger SV 38 (38 mm)

Műszaki adatok:

Maximális vágási átmérő (mm): 38

Teljes vágási idő (sec): 0,26

Maximális vágási nyomaték (nm): 180

Progresszív vezérléső vágókés: Igen

Motor teljesítmény (W): 90

Motor feszültség (V/Ah): 50,4

Penge anyag: kopásálló acél

Akkumulátor kapacitása: 2900 mAh

Metszőolló és a teljes "hátizsák" súlya (g): 860+1000

Használati idő 1 töltéssel átlagos használat mellett: 1 nap

Maximális töltési idő (óra): 3,5

Elektromos védelem: túlterhelés, rövidzárlat

Könnyű és ergonomikus kialakítás

Magas vágási teljesítmény

A fél ollónyitású pengék hatékonyabb munkát tesznek lehetővé

A hátizsák biztosítja a könnyű szállítást

A túlterhelés- és rövidzárlat-védelem funkciók biztonságos működést biztosítanak

Választhatunk fix és teleszkópos hosszabbító szárakat is

Leírás: 

A Zanon Tiger SV 38 Elektromos Metszőolló a professzionális kertgondozás új szintje, könnyű kezelhetőséggel és kényelmes használattal. Mind jobb-, mind balkezesek számára kényelmesen használható, köszönhetően a könnyű és ergonomikus kialakításának. Az olló akár 38 mm átmérőjű ágakat is képes metszeni, és a félig nyitott pengéjével még a kisebb ágak metszése is hatékonyabbá válik, gyorsítva a munkafolyamatot.

A hátizsákra szerelhető olló és az övre rögzíthető akkumulátor kiváló mobilitást biztosít, így szabadon mozoghat a kertben, anélkül, hogy aggódnia kellene a kábel miatt. A 90 wattos motor és a progresszív vágókés vezérlés gondoskodik a kiváló vágási teljesítményről, még a legnehezebb munkák esetén is. Az akkumulátor 2900 mAh kapacitása pedig egész napos működést biztosít átlagos használat mellett, ami remek választás minden kertész számára.

A metszőolló kopásálló acél pengével rendelkezik, ami hosszú élettartamot biztosít. Az elektromos védelem funkciók, mint a túlterhelés és rövidzárlat elleni védelem, garantálják a biztonságos használatot. A metszőollóhoz választhatók 100, 150, 200 cm-es fix, illetve 175-255 cm-es teleszkópos hosszabbító szárak is.

Az ergonómikus kialakítás, a magas vágási teljesítmény, a félig nyitott pengével fokozott hatékonyság, a könnyű hordozhatóság, az elektromos védelem funkciók, valamint a választható hosszabbító szárak mind hozzájárulnak a Zanon Tiger SV 38 Elektromos Metszőolló kiváló minőségéhez. Válassza a Zanon metszőollót, és tapasztalja meg a gyors, precíz metszés előnyeit. Az akkumulátor kapacitása, a használati idő és a maximális töltési idő is ideális a kertészeti munkához. A Zanon Tiger SV 38 Elektromos Metszőolló a tökéletes választás a legjobb ápolást igénylő növények számára.

Adatok
Mennyiségi egység:
Darab
Cikkszám:
2-060-317
Tömeg:
10 kg/db