Segíthetünk?   Ezen a számon elérsz minket!

+36 20 367 7840    +36 30 012 1145

Úszófedeles bortartály, műanyag, 150L
Úszófedeles bortartály, műanyag, 150L
65 625 Ft

Úszófedeles bortartály, műanyag, 150L

Az úszófedeles műanyag bortartályok nagyszerű megoldást jelentenek azok számára, akik otthon szeretnének kissebb mennyiségű bort tárolni, vagy készíteni. Ezek a tartályok a 110l-től egészen 410 literig kaphatók. Az úszófedeles műanyag bortartályok segítenek megakadályozni, hogy a bor oxigénnek legyen kitéve, így hosszabb ideig marad friss. Ez az úszófedél és a tartály fala közé öntött parafinolajnak köszönhető. Minden 100 literhez 1 dl parafinolaj szükséges. Ezenkívül ezekhez a tartályokhoz számos különböző kiegészítő kérhető. Többek között a gumiheveder. A műanyag bortartályok kiváló választást jelentenek azok számára, akik kiváló minőségű tárolási megoldást keresnek boruk számára.

Méret
510x800 mm
Kivitel
Élelmiszeripari műanyag
Űrtartalom
150 liter
Súly
6,2 kg
Gyártó
ZsombiPlast
Szállítási költség
2 300 Ft
Túlméretes csomagkezelési díj
900 Ft
65 625 Ft
Részletek

Úszófedeles bortartály, műanyag, 150L

Műszaki adatok:

Átmérő: 510 mm

Magasság: 800 mm

Űrtartalom: 150l

Súly: 6,2 kg

Kivitel: élelmiszeripari műanyag

Tartozékok:

Műanyag bortartály 

Úszófedél

Leírás:

Az úszófedeles bortartály kitűnő választás mindazok számára, akik a borászat területén tevékenykednek, legyen szó hobbiborászokról vagy nagyobb mennyiségű bor előállítását végző szakemberekről. A tartály űrtartalma 150 liter, ami ideális választás lehet azok számára, akik nagyobb tételekben kívánják a bort tárolni és érlelni.

A tartály átmérője 510 mm, magassága pedig 800 mm, így jelentős mennyiségű bort képes befogadni anélkül, hogy túlzottan nagy helyet igényelne. A tartály mindössze 6,2 kg súlyú, ami a könnyű kezelhetőséget és hordozhatóságot teszi lehetővé, így a tartályt egyszerűen lehet mozgatni és szállítani, még akkor is, ha nagy mennyiségű borral van megtöltve.

A tartály kivitele élelmiszeripari műanyag, ami azt jelenti, hogy az anyaga teljes mértékben megfelel az élelmiszerbiztonsági előírásoknak. A bortartályban tárolt bor minőségét így garantáltan nem befolyásolja negatív hatás, a bor aromáját és ízét hosszú távon is megőrzi.

A tartályhoz jár egy műanyag bortartály és egy úszófedél is. Az úszófedélnek köszönhetően a bor megőrizheti minőségét, mert az úszófedél megakadályozza, hogy a bor levegővel érintkezzen, ami oxidációt okozhat, és károsíthatja a bor ízét és aromáját.

Az 150 literes műanyag bortartály rendkívül praktikus választás minden borász számára. A könnyű súlya, nagy űrtartalma, az élelmiszerbiztonsági előírásoknak megfelelő anyaghasználata, valamint az úszófedél használata mindezek a tulajdonságok hozzájárulnak ahhoz, hogy a bor optimális körülmények között érlelődjön és tárolódjon.

Adatok
Mennyiségi egység:
Darab
Cikkszám:
Zsplast150
Tömeg:
6,2 kg/db
Hasonló termékek