Kérdése van? Hívjon minket! +36300121145

Úszófedeles bortartály, műanyag, 110l
Úszófedeles bortartály, műanyag, 110l
52 500 Ft

Úszófedeles bortartály, műanyag, 110l

Az úszófedeles műanyag bortartályok nagyszerű megoldást jelentenek azok számára, akik otthon szeretnének kissebb mennyiségű bort tárolni, vagy készíteni. Ezek a tartályok a 110l-től egészen 410 literig kaphatók. Az úszófedeles műanyag bortartályok segítenek megakadályozni, hogy a bor oxigénnek legyen kitéve, így hosszabb ideig marad friss. Ez az úszófedél és a tartály fala közé öntött parafinolajnak köszönhető. Minden 100 literhez 1 dl parafinolaj szükséges. Ezenkívül ezekhez a tartályokhoz számos különböző kiegészítő kérhető. Többek között a gumiheveder. A műanyag bortartályok kiváló választást jelentenek azok számára, akik kiváló minőségű tárolási megoldást keresnek boruk számára.

Méret
425x800 mm
Kivitel
Élelmiszeripari műanyag
Űrtartalom
110 liter
Súly
5 kg
Gyártó
ZsombiPlast
Szállítási költség
2 300 Ft
Túlméretes csomagkezelési díj
900 Ft
52 500 Ft
Részletek

Úszófedeles bortartály, műanyag, 110l

Műszaki adatok:

Átmérő: 425 mm

Magasság: 800 mm

Űrtartalom: 110l

Súly: 5kg

Kivitel: élelmiszeripari műanyag

Tartozékok:

Műanyag bortartály 

Úszófedél

Leírás:

Az úszófedeles bortartály a borászati folyamatok során kulcsfontosságú eszköznek számít, amely minden borász számára nélkülözhetetlen. Az 110 literes űrtartalmú tartály rendkívül rugalmas választás lehet a borászok számára, akik különböző méretű tételekkel dolgoznak, legyen szó otthoni körülmények között készített kis tételekről, vagy nagyobb mennyiségű, ipari méretű bor előállításáról.

A tartály kialakítása és anyagválasztása nem csak a praktikusságot, hanem a minőséget is szem előtt tartja. A kivitel élelmiszeripari műanyagból készült, amely szigorúan megfelel az összes élelmiszerbiztonsági előírásnak. Ennek köszönhetően garantáltan biztonságos és higiénikus környezetet biztosít a bor tárolásához, ami esszenciális a minőségi bor előállításában.

Az ergonómiai szempontokat sem hanyagolták el a tervezés során. Az 425 mm-es átmérője és 800 mm-es magassága ellenére a tartály mindössze 5 kg súlyú, ami rendkívül kezelhetővé és hordozhatóvá teszi. Ez a kis súly annak ellenére is megmarad, hogy az anyaga igen ellenálló, ami hosszú élettartamot és tartósságot garantál.

A tartályhoz két tartozék is jár, egy műanyag bortartály és egy úszófedél. Az úszófedél az egyik legfontosabb tartozék a borászati folyamatok során. A levegő kizárásával segít megőrizni a bor minőségét, megakadályozva a bor oxidációját, ami negatív hatással lehet a bor ízére és aromájára.

Adatok
Mennyiségi egység:
Darab
Cikkszám:
Zsplast110
Tömeg:
5 kg/db
Hasonló termékek