Kérdése van? Hívjon minket! +36300121145

Úszófedeles bortartály, műanyag, 210L
Úszófedeles bortartály, műanyag, 210L
73 500 Ft

Úszófedeles bortartály, műanyag, 210L

Az úszófedeles műanyag bortartályok nagyszerű megoldást jelentenek azok számára, akik otthon szeretnének kissebb mennyiségű bort tárolni, vagy készíteni. Ezek a tartályok a 110l-től egészen 410 literig kaphatók. Az úszófedeles műanyag bortartályok segítenek megakadályozni, hogy a bor oxigénnek legyen kitéve, így hosszabb ideig marad friss. Ez az úszófedél és a tartály fala közé öntött parafinolajnak köszönhető. Minden 100 literhez 1 dl parafinolaj szükséges. Ezenkívül ezekhez a tartályokhoz számos különböző kiegészítő kérhető. Többek között a gumiheveder. A műanyag bortartályok kiváló választást jelentenek azok számára, akik kiváló minőségű tárolási megoldást keresnek boruk számára.

Méret
560x900 mm
Kivitel
Élelmiszeripari műanyag
Űrtartalom
210 liter
Súly
7,3 kg
Gyártó
ZsombiPlast
Szállítási költség
2 300 Ft
Túlméretes csomagkezelési díj
900 Ft
73 500 Ft
Részletek

Úszófedeles bortartály, műanyag, 210L

Műszaki adatok:

Átmérő: 560 mm

Magasság: 900 mm

Űrtartalom: 210l

Súly: 7,3 kg

Kivitel: élelmiszeripari műanyag

Tartozékok:

Műanyag bortartály 

Úszófedél

Leírás:

Az úszófedeles, műanyagból készült, 210 literes bortartály minden borász számára ideális választás lehet, aki nagyobb mennyiségű bor tárolására és érlelésére keres megbízható eszközt. Az ilyen nagy űrtartalmú tartály különösen azok számára lehet előnyös, akik nagy mennyiségű bort készítenek, és hosszú távon szeretnék tárolni azt.

Ez a tartály 560 mm átmérőjű és 900 mm magas, így könnyedén befogad akár 210 liter bor is. Mindezek mellett a tartály súlya csupán 7,3 kg, ami a méreteihez képest rendkívül könnyűnek tekinthető, és megkönnyíti a tartály kezelését és mozgatását, akár telített állapotban is.

A bortartály élelmiszeripari műanyagból készült, ami nem csak, hogy higiénikus és könnyen tisztítható, de az élelmiszerbiztonsági szabványoknak is megfelel. Így garantált, hogy a benne tárolt bor minősége hosszú távon sem romlik.

A tartály tartozékai között megtalálható egy műanyag bortartály és egy úszófedél is. Az úszófedél kiemelten fontos funkciója, hogy megakadályozza a bor és a levegő közötti érintkezést, így megelőzve az oxidációs folyamatokat, amik ronthatnak a bor minőségén és ízén.

Az úszófedeles műanyag bortartály kiváló választás minden borász számára. Hatalmas űrtartalmával, könnyű súlyával, az élelmiszerbiztonsági előírásoknak megfelelő anyaghasználatával, valamint az úszófedéllel, amely megőrzi a bor minőségét, ez a tartály minden szükséges tulajdonsággal rendelkezik a borok optimális tárolásához és érleléséhez.

Adatok
Mennyiségi egység:
Darab
Cikkszám:
Zsplast210
Tömeg:
7,3 kg/db
Hasonló termékek