Segíthetünk?   Ezen a számon elérsz minket!

+36 20 367 7840    +36 30 012 1145

Úszófedeles bortartály, műanyag, 310L
Úszófedeles bortartály, műanyag, 310L
87 938 Ft

Úszófedeles bortartály, műanyag, 310L

Az úszófedeles műanyag bortartályok nagyszerű megoldást jelentenek azok számára, akik otthon szeretnének kissebb mennyiségű bort tárolni, vagy készíteni. Ezek a tartályok a 110l-től egészen 410 literig kaphatók. Az úszófedeles műanyag bortartályok segítenek megakadályozni, hogy a bor oxigénnek legyen kitéve, így hosszabb ideig marad friss. Ez az úszófedél és a tartály fala közé öntött parafinolajnak köszönhető. Minden 100 literhez 1 dl parafinolaj szükséges. Ezenkívül ezekhez a tartályokhoz számos különböző kiegészítő kérhető. Többek között a gumiheveder. A műanyag bortartályok kiváló választást jelentenek azok számára, akik kiváló minőségű tárolási megoldást keresnek boruk számára.

Méret
640x1000 mm
Kivitel
Élelmiszeripari műanyag
Űrtartalom
310 liter
Súly
9 kg
Gyártó
ZsombiPlast
Szállítási költség
2 300 Ft
Túlméretes csomagkezelési díj
900 Ft
87 938 Ft
Részletek

Úszófedeles bortartály, műanyag, 310L

Műszaki adatok:

Átmérő: 640 mm

Magasság: 1000 mm

Űrtartalom: 310l

Súly: 9 kg

Kivitel: élelmiszeripari műanyag

Tartozékok:

Műanyag bortartály 

Úszófedél

Leírás:

A 310 literes úszófedeles bortartály, műanyag kivitelben, a tökéletes választás minden borász számára, aki nagy mennyiségű bor tárolására és érlelésére keres megbízható és minőségi eszközt. Egy ilyen nagy kapacitású tartály számos előnnyel rendelkezik, és tökéletes választás mind a házi borászok, mind a nagyüzemi termelők számára.

A tartály 640 mm átmérőjű és 1000 mm magas, ezáltal nagy mennyiségű bor tárolására alkalmas, ugyanakkor kompakt méretének köszönhetően nem foglal el túl sok helyet. A tartály súlya csupán 9 kg, így a mérete ellenére könnyen mozgatható és szállítható.

A 310 literes bortartály élelmiszeripari műanyagból készült, ami biztosítja, hogy a tartály megfeleljen minden élelmiszerbiztonsági előírásnak. Ez a kivitel gondoskodik róla, hogy a bor íze és minősége hosszú távon is megőrződjön, hiszen a műanyag nem reagál a borra, nem befolyásolja annak ízét és nem engedi, hogy az idővel elszíneződjön.

A tartályhoz tartozik egy műanyag bortartály és egy úszófedél is. Az úszófedél megakadályozza, hogy a bor érintkezzen a levegővel, ami romlást és ízvesztést okozhat. Így az úszófedél segítségével a bor sokáig megőrizheti frissességét és aromáját.

A 310 literes úszófedeles bortartály ideális választás lehet minden borász számára, aki nagy mennyiségű bor tárolására keres megbízható eszközt. Az élelmiszeripari műanyag kivitel, a nagy kapacitás, a könnyű súly, és az úszófedél alkalmazása mind hozzájárulnak ahhoz, hogy ez a bortartály kiváló választás legyen a borok hosszú távú tárolására és érlelésére.

Adatok
Mennyiségi egység:
Darab
Cikkszám:
Zsplast310
Tömeg:
9 kg/db
Hasonló termékek