Segíthetünk?   Ezen a számon elérsz minket!

+36 20 367 7840    +36 30 012 1145

Úszófedeles bortartály, műanyag, 410L
Úszófedeles bortartály, műanyag, 410L
102 375 Ft

Úszófedeles bortartály, műanyag, 410L

Az úszófedeles műanyag bortartályok nagyszerű megoldást jelentenek azok számára, akik otthon szeretnének kissebb mennyiségű bort tárolni, vagy készíteni. Ezek a tartályok a 110l-től egészen 410 literig kaphatók. Az úszófedeles műanyag bortartályok segítenek megakadályozni, hogy a bor oxigénnek legyen kitéve, így hosszabb ideig marad friss. Ez az úszófedél és a tartály fala közé öntött parafinolajnak köszönhető. Minden 100 literhez 1 dl parafinolaj szükséges. Ezenkívül ezekhez a tartályokhoz számos különböző kiegészítő kérhető. Többek között a gumiheveder. A műanyag bortartályok kiváló választást jelentenek azok számára, akik kiváló minőségű tárolási megoldást keresnek boruk számára.

Méret
710x1100 mm
Kivitel
Élelmiszeripari műanyag
Űrtartalom
410 liter
Súly
11 kg
Gyártó
ZsombiPlast
Szállítási költség
2 300 Ft
Túlméretes csomagkezelési díj
900 Ft
102 375 Ft
Részletek

Úszófedeles bortartály, műanyag, 410L

Műszaki adatok:

Átmérő: 710 mm

Magasság: 1100 mm

Űrtartalom: 410l

Súly: 11 kg

Kivitel: élelmiszeripari műanyag

Tartozékok:

Műanyag bortartály 

Úszófedél

Leírás:

A 410 literes úszófedeles bortartály jelentős űrtartalmának köszönhetően nagyobb mennyiségű bor tárolását teszi lehetővé. Ezzel a kapacitással ez a modell ideális választás nagyüzemi borászatok számára, ahol nagy mennyiségű bor érlelésére és tárolására van szükség.

A bortartály műszaki adatai magukért beszélnek: 710 mm átmérőjű és 1100 mm magas, így elegendő helyet biztosít a bor tárolásához, ugyanakkor kompakt mérete miatt nem igényel túl sok helyet. 11 kg súlyával könnyen mozgatható és szállítható, így rugalmas használatot biztosít.

Az élelmiszeripari műanyagból készült kivitel gondoskodik róla, hogy a bor hosszú távon is megőrizze minőségét és ízét. Az ilyen műanyag nem reagál a borral, így nem befolyásolja annak ízét, és nem engedi, hogy az idővel elszíneződjön. A műanyag bor tartály emellett kiválóan ellenáll az időjárásnak és a hőmérséklet-változásoknak, így a bor minősége hosszú távon is biztosított.

A tartályhoz tartozó úszófedél egy rendkívül hasznos eszköz, ami segít megőrizni a bor minőségét. Az úszófedél funkciója, hogy megakadályozza a bor és a levegő közötti közvetlen érintkezést, így a bor hosszabb ideig tartható frissen, és megőrizheti eredeti ízét és aromáját.

A 410 literes úszófedeles műanyag bortartály kiváló választás minden borász számára, aki megbízható és tartós eszközt keres nagy mennyiségű bor tárolására és érlelésére. Az élelmiszeripari műanyagból készült kivitel, a nagy űrtartalom, a könnyű súly és az úszófedél mind hozzájárulnak ahhoz, hogy ez a bortartály tökéletes eszköz legyen minden borászati alkalmazáshoz.

Adatok
Mennyiségi egység:
Darab
Cikkszám:
Zsplast410
Tömeg:
11 kg/db
Hasonló termékek