Segíthetünk?   Ezen a számon elérsz minket!

+36 20 367 7840    +36 30 012 1145

Vakondháló, 1x50 m
Vakondháló, 1x50 m
15 120 Ft

Vakondháló, 1x50 m

A vakond háló egy kiváló eszköz a vakondok által okozott károk megelőzésére. A vakondok könnyedén átáshatnak a kertben, hozzájárulva a talaj instabilitásához és károsítva a gyökereket, ami a növények elhalásához vezethet. A vakond háló segít ezt a problémát megelőzni azzal, hogy akadályt képez a vakondok és a kert között. Az ellenálló, mégis rugalmas anyaga lehetővé teszi, hogy jól illeszkedjen a talaj felszínéhez, miközben ellenáll az időjárás viszontagságainak. Így ez a vakond háló hosszú távú, fenntartható megoldást nyújt a vakondtúrások ellen, miközben a kert egészségét és esztétikai megjelenését is védi.

Méret
1x50 méter
Szín
Fekete
Súly
2,7 kg
Szállítási költség
1 900 Ft
15 120 Ft
Részletek

Vakondháló, 1x50 m

Műszaki adatok:

Anyaga: Extrudált "PP"

Háló rácsméret: 16 x 15 mm

Tekercsméret: 1 m x 50 m

Színe: fekete 

Súlya: 58 g/m2

Leírás:

A vakondok kárt tehetnek a kertben, és zavaró lehet, amikor a szépen ápolt gyepen vakondtúrások jelennek meg. Egy egyszerű és hatékony megoldás erre a 1x50 méteres vakondhálónk, ami ideális választás lehet minden kerttulajdonos számára, aki meg szeretné védeni a kertjét a vakondoktól.

A háló anyaga extrudált polipropilén (PP), ami ismert a magas szintű tartósságáról és ellenálló képességéről a külső környezeti hatásokkal szemben, mint például a nedvesség, a hőmérséklet-ingadozások és az UV-sugárzás. A fekete színű háló diszkrét, természetes megjelenést biztosít, ami esztétikailag is harmonikusan illeszkedik a kerti környezetbe.

A háló 16 x 15 mm-es rácsméretű, ami pont megfelelő ahhoz, hogy megakadályozza a vakondokat a további ásásban, ugyanakkor nem akadályozza a talaj természetes lélegzését és a víz áramlását. A háló 1 méter széles és 50 méter hosszú tekercsben érkezik, így könnyen alkalmazható akár kisebb kertekben is.

A vakondháló súlya mindössze 58 g/m2, ami lehetővé teszi, hogy könnyedén mozgatható és telepíthető legyen, anélkül, hogy veszélyeztetné a stabilitását vagy a szilárdságát.

A 1x50 méteres vakondháló ideális megoldás a kertjében élő vakondok okozta problémákra. Egyszerűen telepíthető és hatékonyan védi kertjét a vakondok által okozott károk ellen, miközben hosszú távú és tartós védelmet nyújt a kerti környezetben.

Adatok
Mennyiségi egység:
Darab
Cikkszám:
VAKOND1_50
Tömeg:
2,9 kg/db
Hasonló termékek