Segíthetünk?   Ezen a számon elérsz minket!

+36 20 367 7840    +36 30 012 1145

Falikút, Verona Antikolt arany
Falikút, Verona Antikolt arany
66 150 Ft

Falikút, Verona Antikolt arany

A Verona falikút egy elegáns és praktikus kiegészítője lehet kertjének vagy udvarának. Az alumíniumból készült kút időjárásálló és tartós, így hosszú élettartamot garantál a kültéri használat során. Kifinomult megjelenésével nem csak a vízellátásról gondoskodik, hanem stílusos díszelementként is funkcionál, mely harmonikusan illeszkedik a környezetébe. A rézből készült kútkifolyó és a precíz méretezés gondoskodik a kényelmes és egyszerű használatról. Ideális választás, ha a funkcionalitást és az esztétikai megjelenést egyaránt fontosnak tartja kertjében.

Méret
86x39 cm
Szín
Antikolt arany
Csapok száma
1 darab
Súly
4,4 kg
Gyártó
Pan-italia
Szállítási költség
1 900 Ft
66 150 Ft
Részletek

Verona falikút Antikolt arany

Műszaki adatok:

Anyag: Alumínium 

A kútkifolyót az ár tartalmazza.

Kifolyócsap anyag: Réz

Kerti csap bekötés: 1/2" külső-menetes

Magasság: 86 cm

Szélesség: 39 cm

Mélység: 24 cm

Lefolyó: Ø 50 mm

Leírás:

A Verona falikút egy igazán stílusos és praktikus választás kertek és udvarok számára. Alumíniumból készült, ami egy könnyű, de ugyanakkor rendkívül tartós és időjárásálló anyag.

A kút magassága 86 cm, szélessége 39 cm és mélysége 24 cm, így kompakt méretével kiválóan illeszkedik különféle kültéri terekbe, és nem igényel túl sok helyet.

Az ár tartalmazza a kútkifolyót, amely rézből készült. A réz anyagában egy elegáns és idővel patinásodó megjelenést kölcsönöz a kútnak, és tartós, megbízható választás. A kerti csap bekötése 1/2" külső-menetes, amely lehetővé teszi, hogy könnyedén csatlakoztatható legyen a meglévő vízellátó rendszerhez.

A Verona falikút lefolyója 50 mm átmérőjű, ami megfelelő méret a víz zökkenőmentes áramlásának biztosításához és a lefolyó eldugulásának elkerüléséhez.

A Verona falikút egy igényes és esztétikus megoldás lehet azok számára, akik egy egyedi és praktikus vízforrást szeretnének kertjükben vagy udvarukon elhelyezni. Az alumínium és a réz kombinációja garantálja a termék hosszú élettartamát, miközben stílusos megjelenést kölcsönöz a kültéri térnek.

Adatok
Mennyiségi egység:
Darab
Cikkszám:
24_10
Tömeg:
4,4 kg/db
Hasonló termékek