Kérdése van? Hívjon minket! +36300121145

Falikút, Verona gránit szürke
Falikút, Verona gránit szürke
64 050 Ft

Falikút, Verona gránit szürke

A Verona falikút egy elegáns és praktikus kiegészítője lehet kertjének vagy udvarának. Az alumíniumból készült kút időjárásálló és tartós, így hosszú élettartamot garantál a kültéri használat során. Kifinomult megjelenésével nem csak a vízellátásról gondoskodik, hanem stílusos díszelementként is funkcionál, mely harmonikusan illeszkedik a környezetébe. A rézből készült kútkifolyó és a precíz méretezés gondoskodik a kényelmes és egyszerű használatról. Ideális választás, ha a funkcionalitást és az esztétikai megjelenést egyaránt fontosnak tartja kertjében.

Méret
86x39 cm
Szín
Gránit szürke
Csapok száma
1 darab
Súly
4,4 kg
Gyártó
Pan-italia
Szállítási költség
1 900 Ft
64 050 Ft
Részletek

Verona falikút gránit szürke

Műszaki adatok:

Anyag: Alumínium 

A kútkifolyót az ár tartalmazza.

Kifolyócsap anyag: Réz

Keri csap bekötés: 1/2" külső-menetes

Magasság: 86 cm

Szélesség: 39 cm

Mélység: 24 cm

Lefolyó: Ø 50 mm

Leírás:

A Verona falikút gránit szürke színben egy igazán elegáns és stílusos kiegészítője lehet minden kertnek vagy udvarnak. Az alumínium anyagból készült kút nem csak esztétikailag vonzó, de ellenáll az időjárás viszontagságainak, és garantálja a termék hosszú élettartamát.

A kút magassága 86 cm, szélessége 39 cm és mélysége 24 cm, amelyek ideális méretek ahhoz, hogy a kút könnyedén illeszkedjen a különböző méretű és stílusú kültéri terekbe. A gránit szürke szín tovább finomítja a termék megjelenését és növeli annak univerzalitását, lehetővé téve, hogy harmonikusan illeszkedjen a környezetébe.

Az ár tartalmazza a kútkifolyót, amely rézből készült. A réz anyag használata nem csak esztétikai szempontból előnyös, hanem gyakorlati szempontból is, mivel a réz ellenáll a korróziónak és hosszú távon is megőrzi szépségét. A Keri csap bekötése 1/2" külső-menetes, ami egyszerű és gyors csatlakoztatást tesz lehetővé.

A kút lefolyójának átmérője 50 mm, amely elegendő a víz gyors és hatékony elvezetéséhez. Ez a méret biztosítja, hogy a kút körüli területen ne maradjon pangó víz, és az egész terület tiszta és rendezett marad, akár intenzív használat esetén is.

A Verona falikút gránit szürke színben nem csak egy praktikus vízellátó megoldás a kertekben, hanem egy valódi dísztárgy is, amely kifinomult és elegáns atmoszférát képes teremteni a kültéri terekben. Az alumínium és a réz kombinációja a tartósság és az esztétikum tökéletes egyensúlyát kínálja, mely révén ez a falikút nemcsak funkcionalitásában, hanem megjelenésében is hosszú távon megőrzi kiváló minőségét.

Adatok
Mennyiségi egység:
Darab
Cikkszám:
24_08
Tömeg:
4,4 kg/db
Hasonló termékek