Segíthetünk?   Ezen a számon elérsz minket!

+36 20 367 7840    +36 30 012 1145

Falikút, Vienna Antikolt bronz
Falikút, Vienna Antikolt bronz
93 450 Ft

Falikút, Vienna Antikolt bronz

A Vienna falikút egy igazi dísze lehet bármilyen kerti vagy udvari területnek. Letisztult és elegáns megjelenésével nem csupán a víz kényelmes és gyors elérését teszi lehetővé, hanem esztétikus kiegészítőjeként is szolgál a kültéri térnek. Kialakítása lehetővé teszi, hogy könnyedén integrálható legyen a különböző stílusú kertekbe és udvarokba. A Vienna falikút praktikus és stílusos megoldás, ha otthona kültéri területein egyaránt fontos számunkra a funkcionalitás és a design harmóniája.

Méret
83x47 cm
Szín
Antikolt bronz
Csapok száma
1 darab
Súly
7,4 kg
Gyártó
Pan-italia
Szállítási költség
2 300 Ft
93 450 Ft
Részletek

Vienna falikút Antikolt bronz

Műszaki adatok:

Anyag: Alumínium 

A kútkifolyót az ár tartalmazza.

Kifolyócsap anyag: Réz

Kerti csap bekötés: 1/2" külső-menetes

Magasság: 83 cm

Szélesség: 47 cm

Mélység: 26 cm

Lefolyó: Ø 50 mm

Leírás:

A Vienna falikút egy kiváló minőségű, stílusos és funkcionális kiegészítője lehet bármely kertnek vagy udvarnak. Az alumíniumból készült szerkezet nem csak könnyű, de nagyon tartós és időjárásálló is, így garantáltan hosszú ideig szolgálja majd tulajdonosát.

A kút magassága 83 cm, szélessége 47 cm és mélysége 26 cm, így nem igényel nagy teret, és tökéletesen illeszkedik kisebb kertekbe és udvarokba is. A termék ára tartalmazza a kútkifolyót, amely rézből készült. A réz nem csak esztétikus és idővel szép patinásodó megjelenést biztosít, de tartós és megbízható anyag is.

A kerti csap bekötése 1/2" külső-menetes, így könnyedén és gyorsan csatlakoztatható a vízellátó rendszerhez. A kút lefolyója 50 mm átmérőjű, ami optimális méret a víz gyors és akadálymentes elvezetéséhez.

A Vienna falikút egy elegáns és praktikus megoldás azok számára, akik nem csak egy egyszerű vízellátó pontot szeretnének kertjükben, hanem egy dekoratív és stílusos kerti elemet is. Az alumínium és réz kombinációja nem csak tartós és időjárásálló, de esztétikailag is kellemes látványt nyújt, amely hozzáadott értéket képvisel a kertben.

Adatok
Mennyiségi egység:
Darab
Cikkszám:
23_12
Tömeg:
7,4 kg/db