Kérdése van? Hívjon minket! +36300121145

Víztiszta tömlő, 20 mm, 50 m
Víztiszta tömlő, 20 mm, 50 m
58 695 Ft

Víztiszta tömlő, 20 mm, 50 m

Az élelmiszeripari víztiszta, átlátszó tömlő speciálisan az élelmiszerbiztonsági szabványoknak megfelelően készül, a folyadékok higiénikus és biztonságos szállítása érdekében. Korrózió, hő és kopásálló anyaga hosszú élettartamot biztosít. A vizuális ellenőrzést lehetővé tevő átlátszósága ideális a minőségmegőrzéshez szükséges folyamatokban, például a sör- és boriparban, tejtermelésben és gyümölcslégyártásban.

Típus
Élelmiszeripari felhasználásra
Hossz
50 méter
Súly
16 kg
Gyártó
AdFlex
Márka
Cristalmax A
Szállítási költség
2 700 Ft
58 695 Ft
Részletek

Víztiszta tömlő, 20 mm, 50 m

Műszaki adatok:

Belső átmérő: 20 mm
Külső átmérő: 27 mm
Tekercs hosszúsága: 50 fm
Gr/fm: 320
Nem nyomásálló tömlő!
Csak tekercs kiszerelésben kapható

Leírás:

A 20 mm-es belső átmérőjű víztiszta tömlő kiváló választás az élelmiszeripari felhasználók számára, akik nagyobb átmérőjű, mégis higiénikus és biztonságos tömlőre van szükségük. A 27 mm-es külső átmérő biztosítja a tömlő stabilitását és ellenállóképességét, hozzájárulva a termék hosszú élettartamához.

Ez a tömlő 50 méteres tekercsben érhető el, ami ideális a nagyobb mennyiségű tömlőre szoruló felhasználók számára. A termék súlya 320 gramm/méter, ami növeli a tömlő tartósságát, miközben továbbra is könnyű és könnyen mozgatható marad.

Meg kell jegyezni, hogy ez a tömlő nem nyomásálló, így nem alkalmas magas nyomású alkalmazásokhoz. A tömlő csak tekercs kiszerelésben érhető el. Az élelmiszeripari víztiszta, átlátszó tömlő létfontosságú eszköz az élelmiszerbiztonsági szempontból. Úgy lett tervezve, hogy higiénikus és biztonságos módon szállítsa a folyadékokat az élelmiszeriparban. Az átlátszó kialakításának köszönhetően a szakemberek vizuálisan ellenőrizhetik a folyadékáramlást és a tömlő belsejében esetlegesen kialakuló lerakódásokat vagy szennyeződéseket.

Az élelmiszeripari víztiszta tömlő olyan élelmiszerbarát anyagokból készül, amelyek megfelelnek minden releváns élelmiszerbiztonsági és higiéniai előírásnak. A tömlő anyaga ellenáll a korróziónak, a hőnek és a kopásnak, biztosítva a hosszú élettartamot még a legigényesebb alkalmazásokban is.

Az átlátszó tömlő kiválóan alkalmazható olyan helyzetekben, ahol fontos a folyadék minőségének és tisztaságának ellenőrzése. Ideális például a sör- és boriparban, a tejtermelésben, a gyümölcslégyártásban és más élelmiszeripari folyamatokban. A víztiszta átlátszóság mellett a tömlő rugalmassága és ellenállóképessége is fontos, mivel a tömlőnek gyakran hajlításoknak és nyomásnak kell ellenállnia.

A tömlőt a helyes tisztítási és karbantartási eljárásokkal kombinálva használják a higiéniai körülmények fenntartása és a folyadékok minőségének megőrzése érdekében. Az átlátszó tömlő használata segít megelőzni a szennyezést és növeli a folyamatok hatékonyságát, mivel a felhasználók könnyen láthatják, ha valami rendellenes történik a folyamat során.

Adatok
Mennyiségi egység:
Tekercs
Cikkszám:
VT20
Tömeg:
16 kg/db