Segíthetünk?   Ezen a számon elérsz minket!

+36 20 367 7840    +36 30 012 1145

Víztiszta tömlő, 4 mm, 50 m
Víztiszta tömlő, 4 mm, 50 m
21 525 Ft

Víztiszta tömlő, 4 mm, 50 m

Az élelmiszeripari víztiszta, átlátszó tömlő speciálisan az élelmiszerbiztonsági szabványoknak megfelelően készül, a folyadékok higiénikus és biztonságos szállítása érdekében. Korrózió, hő és kopásálló anyaga hosszú élettartamot biztosít. A vizuális ellenőrzést lehetővé tevő átlátszósága ideális a minőségmegőrzéshez szükséges folyamatokban, például a sör- és boriparban, tejtermelésben és gyümölcslégyártásban.

Típus
Élelmiszeripari felhasználásra
Hossz
50 méter
Súly
4 kg
Gyártó
AdFlex
Márka
Cristalmax A
Szállítási költség
1 900 Ft
21 525 Ft
Részletek

Víztiszta tömlő, 4 mm, 50 m

Műszaki adatok:

Belső átmérő: 4 mm
Külső átmérő: 6 mm
Tekercs hosszúsága: 200 fm
Gr/fm: 20
Nem nyomásálló tömlő!
Csak tekercs kiszerelésben kapható

Leírás:

Ez a víztiszta tömlő 4 mm belső átmérővel rendelkezik, ami növeli a folyadékáramlás kapacitását, és szélesebb alkalmazási lehetőségeket kínál. A tömlő külső átmérője 6 mm, ami tovább növeli a termék ellenállóképességét és stabilitását.

A tömlő 200 méter hosszú tekercsben kapható, így nagyobb mennyiségű folyadékot is képes szállítani, vagy hosszabb távolságokat áthidalni. A tömlő súlya 20 gramm/méter, ami a hosszúságához képest továbbra is könnyű súlynak számít, és megkönnyíti a kezelést és a szállítást.

Fontos megjegyezni, hogy ez a tömlő nem nyomásálló, így csak olyan alkalmazásokra használható, ahol nincs szükség nagy nyomás kezelésére. A termék csak tekercs kiszerelésben kapható.

Az élelmiszeripari víztiszta tömlő kritikus szerepet játszik az élelmiszerbiztonság területén. Kifejezetten arra tervezték, hogy higiénikus és biztonságos módon szállítson folyadékokat az élelmiszeriparban. Az átlátszó kialakítás lehetővé teszi a szakemberek számára, hogy vizuálisan ellenőrizzék a folyadékáramlást és a tömlő belsejében esetlegesen kialakuló lerakódásokat vagy szennyeződéseket.

Az élelmiszeripari víztiszta tömlő élelmiszerbarát anyagokból készül, amelyek megfelelnek az összes releváns élelmiszerbiztonsági és higiéniai előírásnak. A tömlő anyaga ellenáll a korróziónak, a hőnek és a kopásnak, így hosszú élettartamot biztosít, még a legigényesebb alkalmazásokban is.

Az átlátszó tömlő kiválóan alkalmazható olyan helyzetekben, ahol fontos a folyadék minőségének és tisztaságának ellenőrzése. Ideális például a sör- és boriparban, a tejtermelésben, a gyümölcslégyártásban és más élelmiszeripari folyamatokban. A tömlőt a helyes tisztítási és karbantartási eljárásokkal kombinálva használják a higiéniai körülmények fenntartása és a folyadékok minőségének megőrzése érdekében. Az átlátszó tömlő használata segít megelőzni a szennyezést és növeli a folyamatok hatékonyságát, mivel a felhasználók könnyen láthatják, ha valami rendellenes történik a folyamat során.

Adatok
Mennyiségi egység:
Tekercs
Cikkszám:
VT4
Tömeg:
4 kg/db