Kérdése van? Hívjon minket! +36300121145

Víztiszta tömlő, 6 mm, 100 m
Víztiszta tömlő, 6 mm, 100 m
19 425 Ft

Víztiszta tömlő, 6 mm, 100 m

Az élelmiszeripari víztiszta, átlátszó tömlő speciálisan az élelmiszerbiztonsági szabványoknak megfelelően készül, a folyadékok higiénikus és biztonságos szállítása érdekében. Korrózió, hő és kopásálló anyaga hosszú élettartamot biztosít. A vizuális ellenőrzést lehetővé tevő átlátszósága ideális a minőségmegőrzéshez szükséges folyamatokban, például a sör- és boriparban, tejtermelésben és gyümölcslégyártásban.

Típus
Élelmiszeripari felhasználásra
Hossz
100 méter
Súly
4,5 kg
Gyártó
AdFlex
Márka
Cristalmax A
Szállítási költség
1 900 Ft
19 425 Ft
Részletek

Víztiszta tömlő, 6 mm, 100 m

Műszaki adatok:

Belső átmérő: 6 mm
Külső átmérő: 9 mm
Tekercs hosszúsága: 100 fm
Gr/fm: 45
Nem nyomásálló tömlő!
Csak tekercs kiszerelésben kapható

Leírás:

A víztiszta tömlő ebben az esetben 6 mm-es belső átmérővel rendelkezik, ami lehetővé teszi a még nagyobb mennyiségű folyadék gyors szállítását. A tömlő külső átmérője 9 mm, ami további stabilitást és ellenállóképességet biztosít, így a tömlő képes ellenállni a nagyobb fizikai stressznek és hosszabb ideig tartó használatnak.

Ez a tömlő 100 méter hosszú tekercsben kapható, ami nagyobb rugalmasságot és alkalmazhatóságot biztosít különböző alkalmazásokban. A termék súlya 45 gramm/méter, ami tovább erősíti a tömlő stabilitását és ellenállóképességét, miközben továbbra is könnyen kezelhető és szállítható marad.

Fontos megjegyezni, hogy ez a tömlő nem nyomásálló, tehát nem alkalmas magas nyomású alkalmazásokhoz. A terméket csak tekercs kiszerelésben értékesítjük, ami ideális azoknak, akik nagyobb mennyiségű tömlőre van szükségük.

Az élelmiszeripari víztiszta, átlátszó tömlő fontos szerepet játszik az élelmiszerbiztonságban. A tömlő speciális kialakítása lehetővé teszi a folyadékok higiénikus és biztonságos szállítását az élelmiszeriparban. Az átlátszó kialakítás lehetővé teszi a szakemberek számára, hogy vizuálisan ellenőrizzék a folyadékáramlást és a tömlő belsejében esetlegesen kialakuló lerakódásokat vagy szennyeződéseket.

Az élelmiszeripari víztiszta, átlátszó tömlő élelmiszerbarát anyagokból készül, amelyek megfelelnek az összes releváns élelmiszerbiztonsági és higiéniai előírásnak. A tömlő anyaga ellenáll a korróziónak, a hőnek és a kopásnak, így hosszú élettartamot biztosít, még a legigényesebb alkalmazásokban is.

Az átlátszó tömlő kiválóan alkalmazható olyan helyzetekben, ahol fontos a folyadék minőségének és tisztaságának ellenőrzése. Ideális például a sör- és boriparban, a tejtermelésben, a gyümölcslégyártásban és más élelmiszeripari folyamatokban. A tömlő rugalmassága és ellenállóképessége mellett a víztiszta átlátszósága is fontos, mivel a tömlőnek gyakran hajlításoknak és nyomásnak kell ellenállnia.

A tömlőt a helyes tisztítási és karbantartási eljárásokkal kombinálva használják a higiéniai körülmények fenntartása és a folyadékok minőségének megőrzése érdekében. Az átlátszó tömlő használata segít megelőzni a szennyezést és növeli a folyamatok hatékonyságát, mivel a felhasználók könnyen láthatják, ha valami rendellenes történik a folyamat során.

Adatok
Mennyiségi egység:
Tekercs
Cikkszám:
VT6
Tömeg:
4,5 kg/db